Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt olyan akinek a gyereke...

Van itt olyan akinek a gyereke otthon délbe nem sokat alszik, de az óvodába végig alussza az alvás időt??

Figyelt kérdés

Most fogjuk megprólni az ott alvást az oviba, de nagyon félek már előre hogy hogyan fog ott aludni.

Itthon max 1 órát ha alszik csak.

Ott azért csak kell min 1.5 órát vagy 2 órát.

Szerintetek hozzá szokik majd?

#Óvodai alvás
szept. 8. 13:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Ne aggódj ezen ha a 1.5 órából 1órát alszik már az is jó.

Persze ha utánna még kb 30percig csendben tud lenni.

Nálunk 13-14.30ig van alvásidő.

szept. 8. 13:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Hozzászokik simán,oviban máshogy viselkednek, mint otthon.
szept. 8. 13:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Fiam 2 éves kora óta nem alszik itthon nappal.

Most lesz 6éves. Oviba alszik minden nap.

Nálunk mondjuk fél 1-1 közt alszanak, attól függ hogy végeznek az ebéddel, fél3kor kelnek. Szoval furván 1.5 órát alszanak.

Cserébe ovimentes napon elalszik 9kor, ovis napon fél11kor.

szept. 8. 14:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Utolso durva... fel tizenegy? Mi felnottek 21.30kor mar alszunk, ha az en fiam lenne, nem.tudom mit csinalnek vele. 4,5 eves,alszik oviban de fekszik le 21kor legkesobb. Nalunk senki se lesz,felnott, aki sokaig fent tudna lenni :D 5.40kor kelunk
szept. 9. 06:12
 5/7 anonim ***** válasza:

4! mi ilyen család vagyunk :D

Én pl ha alszik a gyerek, ha nem időben, akkor is 11ig fenn vagyok. férjemmel 11ig tv-zünk, beszélgetünk, stb.

Én 6:00kor kelek.

Hiába kezdeném el altatni pl 8kor, akkor sem aludna el elöbb, csak nyüglődés lenne.

3#

szept. 9. 07:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is ezen aggódom, már délben kezdik az altatást, nagyon korai. Itthon később, mert csak forgolódik,semmi értelme.

Ráadásul ő csak egyedül szeret elaludni, zavarom, ha ott vagyok vele. Az oviban meg lesz másik 22.

De azt mondták az óvónők, ezen ne aggódjak, el fog aludni mert egyrészt a csorda szellem viszi őket, másrészt teljesen elfáradnak, másképp, mint otthon.

Átáll 1-2 hét alatt még az a gyerek is, aki amúgy fél kettőkor alszik otthon, de még az is alszik egy-másfél órát, aki otthon már egy éve egy percet sem.

szept. 9. 14:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én fiam 1.5 kora után egyáltalán nem aludt itthon napközben, az oviban még nagy csoportban is. De itthon akkor sem.
szept. 10. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!