Milyen játékot vesztek két és három éves kor körüli gyerekeiteknek?
Az én lányom 2 évesen babakonyhát kapott, ez azóta is, 2 éve a legimádottabb játéka. Ahogy nézem, a fiúk is szívesen főzőcskéznek, még ovis korukban is.
Ha csak vasúti készletetek van, nyugodtan bővítheted más kocka készletekkel is szerintem. Igaz, nekünk Duplo van, de van már állatkertes, lovas, Dórás, babaházas készlet is, és folyamatosan bővül még, mert a lányom is egyre összetettebb dolgokat épít. (Kistesó miatt még nem váltunk sima legóra). Teszveszen tudsz venni jó áron készleteket.
Aztán lehet azt is, hogy több kis apróságot veszel neki, pl. kreatív cuccok: gyurmakészlet, gyöngyfűző, vasalható gyöngyök, vannak ezek az új féle gyurmák: Moon Dough, Spongi, apró kis golyócskákból összeálló massza, stb.
A gyermekeid nem vágynak valamire? Nincsen kedvenc mesehősük?
Nekem a bébikorban ajándékozás okoz fejtörést, de másfél-két éves kora óta mindig millió ötletem van, hogy mivel szerezhetnék örömet a lányomnak, kicsit fura nekem ez a tanácstalanság. (Bocs) Persze idegen gyerekkel én is bajban vagyok már, de a sajátomat ismerem annyira, hogy tudom, minek örülne.
diavetítő - mindkettőjüknek tetszeni fog! és sokáig használható lesz, csak diafilmekkel kell bővíteni!
(nálunk ezt kap a 2 éves lányom, de szerintem a kicsi fiam is tátott szájjal fogja nézni :-)))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!