Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek, hogy reagáljak...

Mit tegyek, hogy reagáljak legközelebb? (ovikezdés)

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Ma kezdte az ovit a kislányom, fel 8tol fel 10 ig voltam ott vele, aztán mondta az óvónő menjek haza mert jól el van, el játszik, szépen tízóraizott.

Ott hagytam, el köszöntem, mondtam neki ebéd után jövök érted, mert akk kellett menjek azt mondta az óvónő.

Aztán fel 12 kor hívtak, hogy menjek mert azt mondja haza akar jönni, de még nem sír.

Mentem érte, és mikor Meg látott oda szaladt és elkezdett, ütni, rúgni, hisztizni, ordítani.

Nem engedte hogy le húzzam róla a benti cipőt, közbe is ütött folyamatosan, hajam tépte, óvónők közbe néztek.

Csak a kezét tudtam lefogni egy kis ideig hogy ne üssön még lehuzom róla a szandált.

Aztán szaladt és az óvónőre is rá csapott

Mióta itthon van folyamatosan hisztizik,verekszii és azt kiabálja nem megyek többet oviba.

Volt hasonlóan valaki?

Hogy tudta így vinni a gyereket oviba?

szept. 2. 12:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális reakció, úgy érezheti, hogy eldobtad őt és idegenek közt kell lennie. Lassanként türelemmel értesd meg vele, nektek dolgozni kell, neki pedig játszani és tanulni a társaival. Mondd el, hogy te sem otthon vagy, amikor ő az óvó nénivel, hanem munkahelyed van (akár képekkel alátámasztva, hogy jobban el tudja képzelni), mit csinálsz és mikor mész érte. Idő, de le fog ülepedni benne.
szept. 2. 13:01
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az elválás minden gyerekből más reakciót vált ki, sajnos ő így kezeli. Igazából nem nagyon tudsz mit tenni, csak türelmes lenni, viszont azt semmiképp ne engedd neki, hogy bántson téged vagy mást. Valószínű nehezen fog beszokni, de ne lássa rajtad, hogy ez téged megvisel. Mindig pozitívan beszélj neki az oviról.
szept. 2. 13:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Haragszik rád mert otthagytad, de ez ilyen, kisgyermek nevelő vagyok majd ha megszokja hogy ez is a napirend része könnyebb lesz.
szept. 2. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!