Három éves kislánynak mit vegyek szülinapjára?
Figyelt kérdés
aug. 22. 19:21
1/7 anonim válasza:
Mennyit szánsz rá? mert más ajándék van 3 ezerért mint 30 ért.
2/7 anonim válasza:
Én mindig a szülőket szoktam megkérdezni, ők tudják legjobban, hogy épp mi érdekli meg mi az, ami már van neki elég.
Hogy konkrétumot is mondjak, én legutóbb ennyi idős gyereknek fából készült kirakó szettet vettem és nagyon tetszett neki.
3/7 A kérdező kommentje:
Húgomról van szó, úgyhogy a pénz nem számít. Kérdeztem anyumat de nem tudott mit mondani.
aug. 22. 19:31
4/7 anonim válasza:
Vidd el usziva meg fagyizni, vagy egy játszóházba, ahol együtt tudtok bolondozni. Az én gyerekem egy szülinaoi zenélő képeslapnak is nagyon tudott örülni emellé
5/7 anonim válasza:
Milyen mesefigurát szeret? Szereti a mesekönyveket? Olyan puzzle,könyv jöhet szóba amin rajta van a kedvence. Enyém mostanában fog pl peppa malacos duplo-t kapni.
7/7 anonim válasza:
Bicikli, vagy nagyobb méretű motor,pedálos traktor, kirakó,gyurma, fejlesztő játékok, társasjátékok, nekem a 3évesem nagyon szereti a bogyó és babócás társasokat illetve a go doggy go-t,lotti karotti, vagy fekete péter kártya,mesekönyv,fa mozaik kép kirakó, fa építő kocka,Lego Duplo,csini hajpánt, hajgumik hasonló dolgok, távirányítós autó, projektoros rajztábla,diavetitő, bobocar. Vagy vidd el álatkertbe vagy valahova kirándulni strandolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!