Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Betadine kenőcsöt le esett...

Betadine kenőcsöt le esett köröm helyére,ami kicsit gennyes rá lehet kenni? (Másfél évesnek)

Figyelt kérdés
aug. 20. 22:59
 1/4 anonim ***** válasza:
85%

Rá lehet,de jobb az oldat mert a nedves kozegben jobban szaporodnak a bacik. Nekem ezt az orvosunk mondta, szinten korom gondjaink voltak.🙁

Az oldat meg ugye megszarad hamar.

aug. 21. 00:10
 2/4 anonim ***** válasza:
13%

Méz, elvonja a folyadékot a baciktól.

Hülyének néztem az állatorvost mikor mondta, de mikor hiába fújtam a fertőtlenítővel és budös váladék jött, meg doki mondta lehet kezd feketedni és le kell vágni, úgy voltam adok esélyt a méznek.

1 alkalom után se szaga nem volt és hamar gyógyulni is kezdett.

aug. 21. 01:25
 3/4 anonim ***** válasza:
56%
Nehogy mezet tegyel ra,te jo isten. Bemehetsz a sebeszetre, lekezelik, en octeniseptet fujok mindenre, fertotlenito.
aug. 21. 09:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Octenisepptel fújtam végül
aug. 21. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!