Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Azt szereteném kérdezni hogy...

Azt szereteném kérdezni hogy Magyarországon hol van Árvaház? Esetleg gyermekotthon ahol a szülők már nem foglalkoznak a gyerekekkel? Főként az ország Déli része érdekelne. Nagyon várom a válaszotokat . Nagy szükségem van rá.

Figyelt kérdés
És ha még tudtok olyan helyet ahol szerzetesek apácák nevelik a gyerekeket az árvaházba az még külön érdekelne. köszönöm a válaszaitokat elpőre
2010. nov. 2. 14:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

ELőző vagyok

Amire te gondolsz, az anyaotthon. Itt az anyákkal együtt vannak a gyerekek. Meghatározott ideig tartózkodhatnak itt, de segítséget kapnak a "továbblépéshez". (van egyházi fenntartású is, ill. alapítványi.)

[link]

Szeretet Misszionáriusai

* Anyaotthon

2030 Érd-Parkváros, Nyírfa u. 5.

Tel.: (23) 372-055

[link]

2010. nov. 3. 08:54
 12/16 anonim ***** válasza:
Bocs az off-ért, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy miért érdekel? Ugye nem akarod be adni a gyermeked?
2010. nov. 3. 21:57
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem semmi képpen.Nincs gyermekem. Szimplán csak segíteni szeretnék a kisebb gyerekeken :)
2010. nov. 21. 00:30
 14/16 Brian0 ***** válasza:
100%
Árvaház és intézet már nincs. Gyermekotthon vagy lakásotthon a nevük. A gyermekotthonok 40 fősek, a lakásotthonok 10 fősek, bár 1 szervezeti egységhez 4 lakásotthon tatozik de egymástól távolabb nem intézményen belül.
2011. ápr. 29. 00:48
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó kijavítanálak. a gyermekotthonok nem 40 fősek. ahol én voltam ott kb 100-an voltunk. nálunk úgy volt hogy "tornyok" voltak 1 toronyban 4 csoport és 1 csoportba 10 gyerek volt a maximum amit be tudott fogadni. volt 1-es torony, 2-es torony. meg egy speciális részleg. ahol kb 20 gyereknek volt férőhely. ez ahol én voltam ez a 11.kerületben van kelenföldön a menyecske utcában. de tudok még mondani egy párat ha érdekel:) 18/F
2011. máj. 26. 06:33
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
a neve lemaradt ha utána szeretnél nézni: Kossuth Lajos Gyermekotthon és ált isk.
2011. máj. 26. 06:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!