Valami más opció?

Figyelt kérdés

Másfél éves fiam ki tud mászni az utazóágyból sajnos így már nem használjuk.

Viszont csak az volt az egyetlen opcióm hogy magára tudjam hagyni amíg pl.wcre megyek..

Tudtok ajánlani valami nagyon magas babakarámot vagy akármit amiből vélhetőleg nem mászik ki?

aug. 16. 10:09
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
1,5 évest bezárni? Miért nem mehet veled?
aug. 16. 11:50
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
Nálunk sose volt elzárva mikor már tudott közlekedni, bármit teszel be kb ugyanaz lesz, ki fog mászni mert képes rá. Egyszerűen hagyd nyitva a wc- ajtót vagy adj neki valami olyan dolgot ami fél percre leköti.
aug. 16. 11:51
 3/5 anonim ***** válasza:
85%
Egy 1.5éves gyereket szerintem már ott lehet hagyni 3percre a szobájába vagy a nappaliba játszani. Nekünk fa jarókánk volt az elég mély de miután megtanult járni már nem használtuk.
aug. 16. 12:55
 4/5 anonim ***** válasza:
42%
Nem kell bezárni. Max bezárod a nappaliba. Biztosítod, hogy gyerek biztos legyen. Én úgy szoktam, hogy berakom a kamerát és azon figyelem őt, kulcsra zárom a szobát, amíg kimegyek mondjuk dohányozni. Amúgy az enyém mar 2 éves.
aug. 16. 12:59
 5/5 anonim ***** válasza:
65%
Jon velem. Soha nem hasznaltunk ilyesmit gyerekmegorzesre, a 1,5 evesemnel pedig el sem tudom kepzelni, hogy ilyenekbe tegyem. Miert nem tudod magaddal vinni?
aug. 16. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!