A fiam jobban kijön barátommal, mint velem? 29/N
1 éve élek együtt barátommal, aki iraki, de már évek óta itt él Magyarországon és bár nem tökéletesen, de azért beszél magyarul is.
Van egy 10 éves fiam, aki láthatóan szívesebben van az ő társaságában. Amikor barátom elmegy valahova, fiam rögtön kérdezi, hogy mehet-e vele, illetve amikor úgy dolgozom, már reggel 6-kor elindulok otthonról és barátom ilyenkor mindig rak ki valamit reggelire a fiamnak, aki múltkor konkrétan mondta, hogy bárcsak én is ilyen jófej lennék. Barátom sokszor szokott hozni neki mindenféle játékot és pl velem sosem akar játszani, mindig inkább vele lenne, beszélgetni sem igazán akar velem.
Örülj neki hogy jó a kapcsolatuk. Ebbe semmi rossz nincs. 10éves nagyfiú úgymond érthető hogy egy férfi társaságára jobban vágyik szerintem. Illetve ha sokáig nevelted egyedül ez neki újdonság új ember és új helyzet amit ő szívessen is visel.
Nem ellened irányul ez hogy vele jobban elvan.
Az elmúlt 10 évben nem te nevelted, vagy mi?
A gyerekek ilyenek, szeretik az újdonságot, illetve a srác a kedvére tesz, minden gyerek megvehető jófejséggel.. Te meg gondolom nem vagy annyira körülugrálós/kényeztetős, hisz elvárásaid is vannak. Figyeld csak meg, ha a pasi küldené el fürdeni, várná el, hogy öltözzön időre, szólna rá, hogy írja meg a leckéjét, tegye a tányérját a mosogatóba..egy idő után nem kedvelné annyira:)
Amiben nálunk eltérés van, hogy a gyerekem jobban szereti ma is, ha babusgatom(10 éves), minthogy másokkal haverkodjon, azért vissza-visszatér hozzám, miután kb le se tojt, sőt elküldött. Aztán meg jön vissza, hogy ölelgessen meg.. Szerintem csak bejön neki a jófej új ember, pláne, hogy férfi.
Én örülnék neki a helyedben. Egyébként jó vagy abban, amit játszani szeretne, pl ha meg sem tudod fogni a kontrollert, hogy gondolod, hogy veled jobb játszani, mint a pároddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!