Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi jöhetett rá a kisfiamra?

Mi jöhetett rá a kisfiamra?

Figyelt kérdés
3 évesem elég hisztis, ha valami nem úgy sikerül, ahogyan akarja. Ma viszont olyan hiszti roham jött rá, hogy kb. 20 percig nem tudta abbahagyni, sőt már magát is pofozta? Másnak is csinált már ilyet a kisfia? Egyszerűen nem tudtam leállítani.
2010. nov. 1. 14:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is elég hisztis volt 3-4 évesen,nálunk a hideg víz vált be.Ha elkezdett hisztizni megmostam hideg vízzel az arcát,rögtön megnyugodott.
2010. nov. 1. 14:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne legyél ehhez közönsèg, hagyd ott ilyenkor és nézd levegőnek!
2010. nov. 1. 14:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Megtortent mar nalunk is es ahogy az elso irta en is a vizet hivtam segitsegul:)es hamar elhalgatott es ezzel meg fajdalmat sem okoztam neki,majd mikor lehiggadt megkerdeztem mi volt ez?es elmagyaraztam hogy ezzel aztan semmi jot nem ert el nalam es legkozelebb ha csinalja egyedul marad a szobajaban addig amig eszhez ter.
2010. nov. 1. 15:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Én is a hideg vizes megoldást választottam. Jól bekentem az arcát hideg vízzel, de akkor jött rá a még nagyobb hiszti, és hogy veri a vizes arcát.
2010. nov. 1. 15:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálunk sem vált be a hideg vizes arcmosás, csak még nagyobb hisztit vágott ki. Ilyenkor bevittem a szobájába és közöltem, hogy addig nem jöhet ki, amíg be nem fejezte, majd becsuktam az ajtót. 10 másodperc múlva csend lett...
2010. nov. 1. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!