Mennyi idős kortól dúdolnak különböző dallamokat a babák? És mikortól tanulnak meg egy könnyebb dalt dúdolni?
Figyelt kérdés
júl. 18. 23:09
1/6 anonim válasza:
A négy évesem szokott dúdolni, de nem figyeltem meg, mikor kezdte. Gyerekdalokat énekelni már 3 évesen is tudott.
2/6 anonim válasza:
Nekem most kezdte a kislányom 1-2 hónappal ezelőtt. Most 2 év 8 hónapos.
3/6 anonim válasza:
Gyerekfüggő is. A lányom óvodában énekelt szerintem először, mert ott "kötelező" volt. A fiam már nem emlékszem, de még 2 sem volt, a nyakamban cipeltem, és teli torokból énekelt az utcán. A már említett lányom meg majd elsüllyedt szégyenében, hogy milyen ciki az öcsi :D Nem meglepő módon a kicsi tehetséges zenésznek tűnik így kamaszként. :)))
4/6 anonim válasza:
2 évesem már szokott dúdolást/éneklést imitálni. Még nem beszél, de dőlöngél hozzá jobbra balra és valamit dudorászva halandzsázik. Ha azt akarja hogy én énekeljek akkor is így elkezd táncolni. De ez még nem az hogy valóban szavakkal meg helyes dallamot visszaénekel.
5/6 anonim válasza:
A 4 évesem nagyon szívesen énekel már jó ideje, szerintem több, mint egy éve vagy még régebb óta, de még iszonyat hamis, csak legalább valami dallama van, meg szöveget költ hozzá, amit csak szeretnél. Nyilván az oviban tanult dalokat meg aztán főleg ezerrel énekelgeti.
A 1,5 évesem pedig szintén felismerhetően próbál halandzsázni már pár hónapja, nyilván ő sem egy pacsirta ilyen fiatalon, de felismerhető, ha pl a hinta-palintát "énekli", egy-egy szó is felismerhető benne, meg a dallama/ritmusa is egyértelmű. Van pár ilyen dalocska/mondóka, ahol bár a szavak nem állnak össze, a hablatyolása ritmusa alapján tök jól beazonosítható.
6/6 anonim válasza:
Másfél évesem már próbál dalt utánozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!