Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák erről mit gondoltok ?

Anyukák erről mit gondoltok ?

Figyelt kérdés
[link]
2024. júl. 14. 16:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Mit kellene gondolni rola? Átlag felnőttet marhára nem erdeklik és nem kötik le a gyerekjátékok. Pl én csak legózni meg homokozni szerettem a gyermekemmel. Es?
2024. júl. 14. 16:52
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hat mit, azt hogy nyilvan van ilyen. Szerintem aki mindig minden korulmenyek kozott imad jatszani a gyerekeivel es soha nem unja, az vagy nem ember vagy hazudik, haha :D
2024. júl. 14. 16:53
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

5,8,10 éves gyerekek simán el kell tudjanak játszani egy-egy szerepjátékot magukban.

Nálunk ha pl boltost játszanak, akkor van, hogy elmegyek hozzájuk vásárolni és ennyi. Vagy babakonyhával játszanak, akkor kérek kávét vagy sütit. Ha báboznak, elmegyek megnézni az előadást. Ettől jobban nem mélyedek bele a játékukba és ez így mindenkinek jó. 6 és 8 évesek a gyerekeim.

2024. júl. 14. 16:59
 4/11 anonim ***** válasza:
90%

Nem minden embernek van képzelőereje. Én gyerekként imádtam szerepjátékot játszani a babákkal.

A lányom pedig velem akart játszani ilyeneket, aminek azután hiszti lett a vége, mert nem pontosan oda álltam, ültem ahova ő gondolta, nem azt a csészét fogtam meg, nem jól koccintottunk... Így fokozatosan rászoktattam, hogy a plüssökkel és babákkal játszon teadélutánost.

2024. júl. 14. 17:03
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tökre igaza van, és az egyesnek is. Nekem is van 2 gyerekem, a nagyobbik 3,5 éves, és baromira unok már játszani vele.

Ráveszem magam, mert muszáj, de most őszintén, mit lehet élvezni minden egyes nap 1 óra autózásban, 1 óra legózásban, bármiben?

Felnőtt vagyok, az agyam több ingert igényelne, nekem ez kevés. Szeretem, imádom őket, de nem köt le a gyerekjáték. A háttérbe be szoktam tenni elsötétített képernyővel dokumentumfilmeket, úgy egy fokkal jobb, mert játék közben néha hallok valamit.

Érted. 0-24-ben együtt vagyok velük, nyilván unom már ezredjére eljátszani, hogy veszek egy kiló lisztet a boltban meg felborult ah autó. T

2024. júl. 14. 17:44
 6/11 anonim ***** válasza:
72%
Én elég "játékos" felnőtt vagyok, szoktunk társasozni, kártyázni sokat férjemmel, nagycsaláddal is, meg úgy általánosságban is nyitott mentalitású vagyok, de unokahúgaimmal én sem szerettem egy csomó féle játékot. Legózás, mindenféle kézműveskedés, szabadtéri szabad játék oké, azokkal eljátszottam én is velük, de pl. a szerepjátékot vagy a babázást azt nagyon nem szerettem, és a játszóterezést sem. Sokkal jobban szerettem ha csak úgy sétáltunk, nézelődtünk, amíg kicsik voltak, nagyobbként inkább Dunapart 100x mint játszótér egyszer. A fiam még pici, 2,5 hónapos, valószínűleg nála is így lesz. :D
2024. júl. 14. 17:59
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én sem szeretk játszani velük.

A társasok amiket élvezem de a kicsi miatt most az nem megy.

Ráadásul 6-20óráig játékokat pakolok 5 percenként mert nem lehet megmaradni a lakásban.

2024. júl. 14. 18:14
 8/11 anonim ***** válasza:
57%
Le leszek pontozva, meg pejoratíve “szuperanyázva”, de én se szeretek szerepjátékozni, de szoktam. Mert tudom, hogy a gyerekemnek szüksége van rá és mert emlékszem nekem milyen sz.r volt, hogy nem játszottak velünk a szüleink mikor kicsik voltunk. Sőt a legjobb hogy a férjem még jobban, még többet játszik vele ilyet, meg az apósom.
2024. júl. 14. 18:21
 9/11 anonim ***** válasza:
73%

Én a válaszoknak örülök most a legjobban.

Végre nem szedi szét ezt az anyát senki, csak mert őszinte.

Én sem szeretek játszani.

Kreatív dolgokkal elszórakozok velük, rajzolásban segítek, ha kérik, logikai játékokban is, gondolkodtató feladatok.

Legót szívesen összerakom nekik.

De szerencsére szerepjátékokat, a Barbie babákkal való játékokat együtt szoktak, nem is igénylik, hogy olyankor ott üljek fölöttük 😅

(6 és 8 évesek)

A naggyal (15) már inkább megnézünk egy filmet. Társas nagyon néha, mert azt még a kicsik nem úgy kezelik.

2024. júl. 14. 18:24
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
8, senki nem azt írta, hogy nem szokott játszani, csak hogy nem szeret. Sztem a többség erőt vesz magán és csinslja akkor is, ha unja.
2024. júl. 14. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!