Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi időt vagytok kint...

Mennyi időt vagytok kint ebben a nagy melegben a szabadban?

Figyelt kérdés
Kertes házban lakunk, sajnos viszonylag kevés az árnyék. Hiába a kerti medence, én nagyon nehezen viselem ezt a meleget. Jóformán 10-16 óra közt nem tudunk kint lenni, a gyerekek is nyafognak hogy meleg van. Ti mennyi időt tudtok a szabadban tölteni?
júl. 12. 23:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
66%
Mi nem nagyon megyunk ki 33C felett ,csak 18 utan. De igazabol este 20 utan kezd jo ido lenni csak. Szerencsere 150 nm a haz, klima is van, bent jatszunk. Ez a pusztulat ami kint van undorito.
júl. 13. 07:42
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Reggel olyan 10ig, majd 4után vacsiig
júl. 13. 07:48
 13/19 anonim ***** válasza:
Reggel megyünk sétálni akkor kint vagyunk 1,5-2 órát. Délután 5 után szoktunk még 1 órára kimenni. Panelba lakunk, árnyék nem nagyon van sehol sem.
júl. 13. 08:51
 14/19 anonim ***** válasza:

Érdekes, amit írnak sokan, hogy 9-10-ig vannak a játszótéren, nálunk akkor még általában üres az összes, és 10 körül kezdenek gyűlni a gyerekek. Szerencsére errefelé nagyon sok játszótér van, és akad köztük egész nap szinte teljesen árnyékos is. Ha ehhez jön még egy kis szellő, akkor mindjárt nem olyan vészes a 35 fok sem. Nekünk a kert is csupa fa, olyan mint egy aprócska erdő.

Én minden nap azt tervezem, hogy majd jó korán kimegyünk a játszótérre, aztán általában 9 előtt nem érünk ki. De összességében valahogy többet vagyunk kinn mégis, délelőtt sokszor 2 órát is sikerül, délután a kertben még akár többet is. Pár napja egész nap kinn voltunk Esztergom környékén a Dunánál. Ott még jól is esett a 38 fok.

júl. 13. 09:45
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Délután szoktunk kimenni 4-5 körül és általában 8 körül jövünk be. A kint töltött idő 90%-a a medencében zajlik, egyébként árnyékban is patakokban ömlik rólunk a víz.

Ha viszonylag korán kel a lánykánk (2 éves), akkor még reggel is járunk egyet akár az utcán, akár játszóterezünk, akár csak az udvaron "leltározunk".

Egyébként 33 hetes várandós vagyok, nem viselem jól ezt a meleget, de nem panaszkodom. Hálás vagyok azért, hogy ott élünk ahol és úgy, ahogy. Mikor legyen meleg, ha nem nyáron? (Mégha ez már picit túlzás is.) Imádjuk a nyarat, az udvart, a medencét, tök jó az átlag estéinket ezzel tölteni, napközben meg klímával elvagyunk bent.

Nekem télen sokkal macerább a sok ruha, rákészülés, hideg, csúszik minden, korán sötét van, brrr...

júl. 13. 10:17
 16/19 anonim ***** válasza:
23%
A gyerekek 1-2 órát medencéznek, én semennyit nem vagyok kint
júl. 13. 11:09
 17/19 anonim ***** válasza:
51%

Utálom a meleget.

Undorító, ahogy süt rám a nap

Akkor megyünk ki amikor a ház mögött eltűnik a nap, különben egész nap az udvarra tűz.

Az olyan hat óra körül van, és fel nyolcig vagyunk kint kb.

júl. 13. 13:20
 18/19 anonim ***** válasza:

16!

Hogy figyelsz oda akkor rájuk?

júl. 13. 14:44
 19/19 anonim ***** válasza:
44%

Nem azt írtam, hogy egyedül vannak, hanem hogy én nem megyek ki!

júl. 13. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!