Mennyi időt vagytok kint ebben a nagy melegben a szabadban?
Érdekes, amit írnak sokan, hogy 9-10-ig vannak a játszótéren, nálunk akkor még általában üres az összes, és 10 körül kezdenek gyűlni a gyerekek. Szerencsére errefelé nagyon sok játszótér van, és akad köztük egész nap szinte teljesen árnyékos is. Ha ehhez jön még egy kis szellő, akkor mindjárt nem olyan vészes a 35 fok sem. Nekünk a kert is csupa fa, olyan mint egy aprócska erdő.
Én minden nap azt tervezem, hogy majd jó korán kimegyünk a játszótérre, aztán általában 9 előtt nem érünk ki. De összességében valahogy többet vagyunk kinn mégis, délelőtt sokszor 2 órát is sikerül, délután a kertben még akár többet is. Pár napja egész nap kinn voltunk Esztergom környékén a Dunánál. Ott még jól is esett a 38 fok.
Délután szoktunk kimenni 4-5 körül és általában 8 körül jövünk be. A kint töltött idő 90%-a a medencében zajlik, egyébként árnyékban is patakokban ömlik rólunk a víz.
Ha viszonylag korán kel a lánykánk (2 éves), akkor még reggel is járunk egyet akár az utcán, akár játszóterezünk, akár csak az udvaron "leltározunk".
Egyébként 33 hetes várandós vagyok, nem viselem jól ezt a meleget, de nem panaszkodom. Hálás vagyok azért, hogy ott élünk ahol és úgy, ahogy. Mikor legyen meleg, ha nem nyáron? (Mégha ez már picit túlzás is.) Imádjuk a nyarat, az udvart, a medencét, tök jó az átlag estéinket ezzel tölteni, napközben meg klímával elvagyunk bent.
Nekem télen sokkal macerább a sok ruha, rákészülés, hideg, csúszik minden, korán sötét van, brrr...
Utálom a meleget.
Undorító, ahogy süt rám a nap
Akkor megyünk ki amikor a ház mögött eltűnik a nap, különben egész nap az udvarra tűz.
Az olyan hat óra körül van, és fel nyolcig vagyunk kint kb.
Nem azt írtam, hogy egyedül vannak, hanem hogy én nem megyek ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!