Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyerekfelügyelőhöz ha csak...

Gyerekfelügyelőhöz ha csak aludni viszem a gyereket normális ez az orabérezés?

Figyelt kérdés

8 tól alszik.

Kb 7 re viszem másnap reggel kb 8 kor elhozom.

És orabér árakat mond..Ezért normális lenne a napi akár 25 ezer ft?

Vagy olyanok ha míg dolgozom pl 7-16:30 kéne felugyelet.

Ez 2 "nap" es már 50 ezer minusz..

Hülye a szitter?(nem éppen egy tanult ember de nem találtam eddig mást, csak akik nem váltak be)

#órabér egész napra
2024. júl. 11. 11:21
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/163 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, hogy mi volt más szitterrel, hogy ez így "nem korrekt". Ha az új szitter azt mondja, hogy neki órabére van, ami 2.000ft, akkor ez van. Vagy kifizeti a kérdező vagy nem viszi oda a gyereket.
2024. júl. 11. 16:19
 82/163 A kérdező kommentje:

De az alkalmi pár ora beugrásra van. Az orabérek azok ilyenek. Csak nekem nem pár orás beugros szitter kell.teljesen más kategora a napi. De ez a fogalomzavar még mindig 600 oldal után is jellemző. Árban nem egyeztünk meg, ejszakára vagy napra.

Az oradija meghogy elugrana erte a taborba az engem nem érdekel. Mivel a munkahelyem toleráns abban hogy kések meg hamarabb megyek el(leveszik a szabikat ossze vannak adva a hiányzo órák), a főnök arra lakik inkább behoz meloba is reggelente.

Mindenki segit amit tud. Mas szülők is.

Nekem olyan kell mint az eddigiek is hogy amikor egesznapra kell. Csak igy idegenekkel már utálom az egészet.

2024. júl. 11. 16:24
 83/163 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene kedvezőbbnek lenni a napidíjnak, az órabérnél? Valahol köbe van vésve, hogy ha 8 óra szolgáltatást kérek egyben, akkor 6-ot kell fizetni?
2024. júl. 11. 16:26
 84/163 anonim ***** válasza:
84%
#79 - "ott van a gyerek és kész" - hát ez szuper :). De az ideje megy, ő így keresi a pénzt!!! És ott a felelőssége is. Egyébként meg mindenki annyiért dolgozik, amennyiért tud. Ha van aki kifizeti neki a 20-at egy napra, akkor nyilván azt vállalja.
2024. júl. 11. 16:27
 85/163 A kérdező kommentje:

Ha ki is egyezek egy diáklánnyal meg stb, még ahhoz is fizetnem kéne aki a diaklányt felügyeli meg neki segit. Ezert is szerveztem nagyihiz, maskor meg a munkahelyemre a szittereket. Borzalom.

Vékszükségre viszont kell.

De a meloban van szabad tárgyalo mar ezugyben is egyeztettem a vezetessel hogy tudok akár pedagogust is fogadni ha kell meg ha szabad a targyalo(az 98%-ban szabad)

De ez az asszony pl munkahelyre vallalhatatlan..

2024. júl. 11. 16:28
 86/163 A kérdező kommentje:
84 ha baja lesz a gyereknek az is a szülő felelossége hogy miert bízta szitterre. Az mellett hogy a saját vyerekével tirtént vmi..
2024. júl. 11. 16:34
 87/163 anonim ***** válasza:
32%

84 Mint írtam nyugdíjas, nem ez a fő bevétele.

Ha napi 10-ért vállalná biztosan vinném többet hozzá a gyereket, ennyiért nem, inkább megoldom a végsőkig máshogy.

Nincs állandó gyerek akikre vigyáz, nem ebből él, csak néha vállal gyerekeket, gondolom mások is úgy vannak vele kevesebbért vinnék.

Egy vidéki nyugdíjasnak FEKETÉN heti 50 ezer se lenne szerintem rossz de mindegy.

2024. júl. 11. 16:36
 88/163 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vidd a babakori szitteréhez, vagy keress olyan szittert, akivel meg tudsz egyezni,pl ad kedvezményt, ha több óráról van szó rendszeresen. De ha nem találsz ilyent, akkor ki kell fizetned azt az árat, amit mond, kár háborogni rajta. Vagy keresel más megoldást, tábor, ügyelet, stb.
2024. júl. 11. 17:02
 89/163 A kérdező kommentje:
Dehogy kell kifizetni. Szerintem nincs képben csak.
2024. júl. 11. 17:03
 90/163 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem kell, nyilván kevesebbért nem fogja vállalni, ennyi. Nem értem mit akarsz.
2024. júl. 11. 17:07
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!