Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyerekfelügyelőhöz ha csak...

Gyerekfelügyelőhöz ha csak aludni viszem a gyereket normális ez az orabérezés?

Figyelt kérdés

8 tól alszik.

Kb 7 re viszem másnap reggel kb 8 kor elhozom.

És orabér árakat mond..Ezért normális lenne a napi akár 25 ezer ft?

Vagy olyanok ha míg dolgozom pl 7-16:30 kéne felugyelet.

Ez 2 "nap" es már 50 ezer minusz..

Hülye a szitter?(nem éppen egy tanult ember de nem találtam eddig mást, csak akik nem váltak be)

#órabér egész napra
2024. júl. 11. 11:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/163 A kérdező kommentje:
Az uj szitter az idiota hogy mindtam neki egy ejszaka lenne este 7 re vinném, 8 kor már kidől szegénykém, reggel 8 hoznám. Erre hablatyol is oradijrol. 1 éjszaka díját kérdeztem. Nyilvan nem is vacsoraztatja sem.
2024. júl. 11. 14:44
 32/163 anonim ***** válasza:
100%
Szegény biztos azt feltételezte, hogy ki tudod számolni....
2024. júl. 11. 14:45
 33/163 anonim ***** válasza:
100%
Jobb is ha nem viszed hozzá. Nem érdemel szegény ilyen büntetést.
2024. júl. 11. 14:47
 34/163 anonim ***** válasza:
92%
Akkor maradj te otthon vele ilyen könnyű a kérdés. Ő ennyiért válalja és kész. Használja a vizet, a wct(azt is kikell ám takaritani valami szerrel amit nem adnak ingyen). Gondolom mos kezet is, iszik is a gyereked, eszik is, ha megéhezik és a villanyt is felkell oltani miatta és még sorólhatnám. Ha napi szinten viszed bizony ezek belevannak kalkulálva abba az összegbe amit elkér. Te sem lehetsz eszesebb, mint a szitter, főleg, hogy idegenre hagyod a gyereked 12 órákra.
2024. júl. 11. 14:49
 35/163 A kérdező kommentje:

Se furdes se fogmosas se vacsi se tanulás se jaték semmi. Mégcsak nem is nappal.

És én kockaztatom azt is hogy hagyja a gyerekem aludni és nem isznak cigiznek buliznak a lakásban vagy kutya ugat meg veszekedes vagy ott szexelnek mellette vagy akármi.

(Még én kérhetnék veszelyességi pótlékot is ha nagyon belemennék.)

Szerintem abszolut nincs képben szegény asszony de kb semmivel szerintem. De mégis felnevelt pár gyereket valahogy. Ez nyugtat csak.

2024. júl. 11. 14:50
 36/163 A kérdező kommentje:

34 nem ennyiért vállalja. Az orabér ha el kell vinni pl táborba az ennyi.

Nem volt szó másrol

Nem keresek beugrósakat pár órákra.

A babakori szitterem heti 15 öt kért el napi 7 órára, heti 5 napban. Na az korrekt.

Meg a tobbi szitteremmel is meg tudtunk egyezni munkaidőben volt aki tanult is vele mert ugy kértem reggel tanulás dél evés aztán játszotér stb.

2024. júl. 11. 14:51
 37/163 anonim ***** válasza:
94%
Tehát teljes munkaidős állásban neked korrekt a havi 60 ezer forint? Remélem te is ennyiért dolgozol.
2024. júl. 11. 14:54
 38/163 A kérdező kommentje:

Napidíjban voltak úgy, hogy heti szinten ki tudom fizetni a munkaabéremből és van értelme dolgoznom.

Vállaljon több gyereket ne egy anyával akarja már magát eltartatni. Ez nem így megy hogy egy anya fizessen neki havi 300 akat. Ilyen nincs.

2024. júl. 11. 14:54
 39/163 anonim ***** válasza:
92%

Akkor az órabérét felszorzod 12-13-al, mert kb annyi órát lesz ott és meg is van a napidíja. Ha jó viszed, ha nem nem. Olyan hülyét meg mégegyet nem találsz aki 500ft/óráért vállalja (a heti 15e egy 30 órás (heti 5nap, 6órás munkaidő miatt) feligyázás ennyire jön ki). Óránként 2000től indulnak saccra, akik nem képzettek. Akinek valami képesítése is van az simán elkér jóval többet.

Veszélyességi pótlék? Tudod mi az? Az a munkavállalónak (jelen esetben a szitter) jár, ha veszélyes munkaterületen vagy munkakörben dolgozik! Nem neked, hanem a munkavállalónak jár a megbízótól, ha olyanok a feltételek.

2024. júl. 11. 14:55
 40/163 A kérdező kommentje:

37 mert korrekt lett volna elkérni egy anya egész havi munkabérét hogy ne tudjon dolgozni se?

Soha nem egy anya tart el egy szittert es fizet havi 300 akat!

Ilyen nincs.

Tobb anya gyerekére vigyáznak mindenki pár alkalmakra kéri és viszlát. Senki nem fog 2-300 akat havi szinten szitternek adni.

2024. júl. 11. 14:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!