Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyerekfelügyelőhöz ha csak...

Gyerekfelügyelőhöz ha csak aludni viszem a gyereket normális ez az orabérezés?

Figyelt kérdés

8 tól alszik.

Kb 7 re viszem másnap reggel kb 8 kor elhozom.

És orabér árakat mond..Ezért normális lenne a napi akár 25 ezer ft?

Vagy olyanok ha míg dolgozom pl 7-16:30 kéne felugyelet.

Ez 2 "nap" es már 50 ezer minusz..

Hülye a szitter?(nem éppen egy tanult ember de nem találtam eddig mást, csak akik nem váltak be)

#órabér egész napra
2024. júl. 11. 11:21
 111/163 A kérdező kommentje:
És talán szakmabeliek is.
2024. júl. 11. 17:59
 112/163 A kérdező kommentje:
Nem erdekel a nyelvi tabor. Senki nem kéri max egész nyáron 1 hétre. Semmi közöm ehhez.
2024. júl. 11. 18:00
 113/163 anonim ***** válasza:
100%
Oké 60 ezer a tábor.. 5 éjszakát szerintem a szitter is megszámol neked 60ért, de abban nincs evés ivás fürdés stb.
2024. júl. 11. 18:03
 114/163 anonim ***** válasza:
32%
5 e ft/ora?? Hol? Bakker en napi 10 e ft ot kapok leosztva kozszferaban reszmunkaidoben es videkrol be kell jarnom raadasul. En elmegyek szitternek ha ennyit lehet kerni.
2024. júl. 11. 18:19
 115/163 anonim ***** válasza:
9%

Hát ezt mondom én is előző, hogy azért ne tartsuk már normálisnak hogy a nyugdíjas Marika néni 20.000ft/10 óra kér egy gyerekvigyázásra, úgy hogy a kapunk ki se kell lépni, hozzák viszik a gyereket, alszik is, meg nem ül ott vele "iskolázni" egész nap, kb ad neki színes ceruzát meg kapcsol neki

tv-t. Mindezt feketén, adómentesen..

2024. júl. 11. 18:35
 116/163 anonim ***** válasza:
100%

114es, ha nekem címezted, 2. kerület, Pálvölgyi barlang környéke. Ha megvan a megfelelő képesítésed, referenciáid, akkor várunk szeretettel.

Idegen nyelv ismerete jó lenne, mert apuka home officban otthon van, és ő nem beszél magyarul, de a gyerek folyékonyan.

2024. júl. 11. 18:36
 117/163 anonim ***** válasza:
19%
Baranyaban vagyok , a fene egye meg. Milyen kepesites kell a szinezeshez, ne rohogtess mar. Szultem 2 gyereket en is,referencianak,amugy jogi teruleten vegeztem. Angol megy, szeretem.:) de apukaval is kell csevegni,vagy hogy? Gyerek gondolom fordit annak aki nem tud.
2024. júl. 11. 19:15
 118/163 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, én már csak azért olvasom, amit irogatsz, mert ma még nem találkoztam elég idiótával. Ha szitter lennék, és ennyire nem értenéd meg, hogy nálam nincs átalány, csak óradíj, akkor kb két perc alatt rád baxtam volna a telefont. Vagy keresel olyan szittert, akinél van átalány, pl egy éjszaka esetén, vagy elfogadod az óradíjat, vagy keresel más, számodra megfizethető alternatívát. Nem tudom, ebben mi az atomfizika.
2024. júl. 11. 19:29
 119/163 anonim ***** válasza:
68%

117es, a jelenlegi szitterünknek egészségügyi végzettsége van, gyerekosztályon dolgozott 15 évet, emellett megvan a TSMT terapeuta végzettsége. Nem csak színeznek, fejlesztést is kap napi egy órában, emellett megfőzi neki a speciális ételeket.

Igen, kell csevegni, gondolom nem szeretnél csak állni és mosolyogni ha kijön szünetre és megkérdezi mi újság a gyerekkel, vagy kér tőled valamit vele kapcsolatban pl most kakilt be légyszi cseréld ki a pelenkáját. Plusz a gyerek, ha megmakacsolja magát és a rá vigyázó nem beszél angolul, akkor nem szólal meg magyarul... tudom tudom erős akaratú dolgozunk rajta:-D

2024. júl. 11. 19:40
 120/163 anonim ***** válasza:
89%

Hú, kicsit féltem, hogy ebben a melegben megint nem fogok tudni aludni, de kérdező, te úgy lefárasztottal, amíg végig olvastam, hogy nem kell aggódnom. "Tobb anya gyerekére vigyáznak mindenki pár alkalmakra kéri és viszlát. Senki nem fog 2-300 akat havi szinten szitternek adni."

Ha te ennyire tudod, hogy ez így van, miért nem olyanhoz viszed, a jó Isten áldjon meg?🤣 Ja, mert nincs.

Itt egyedül te nem tudod, mi az az órabér. Segítek, minden egyes óráért annyi a fizetendő. Azért nem fejtette ki bővebben, mert azt hitte, menni fog, hogy 12x2000=24.000. Ha a több óra miatt 24ezernél kevesebbet kérne, azt úgy hívják, hogy kedvezmény és külön jelezte volna. Mivel nem tette, nem kell azon agonizálnod, hogy vigyed-e, meg mennyit adjál neki, mert ennyiért vállalja, vagy nem vállalja.

"Ez nem így megy hogy egy anya fizessen neki havi 300 akat."

Szerinted nincs. A valóság pedig az, hogy pont ezért szoktak a szülők mérlegelni a gyerekük 2 éves korában, ha nincs bölcsi vagy egyéb megoldás, hogy visszamenjenek-e dolgozni. Ha ugyanis keveset keresnek, többe kerül a szitter, tehát nem mennek vissza. A baby sitter ugyanis a tehetősebb réteg kiváltsága. Bocs, hogy tőlem kell megtudnod, de nyilvánvalóan nem te vagy a célcsoportjuk. Fordulj meg szépen azon a lovon. Nem te teszel szívességet, annak a nőnek, ha nem viszed a gyereked, mert vannak gazdagok, akik majd megfizetik. Itt te vagy szarban, mégpedig nagyon, mert a takarítói fizudból nem tudsz szittert fizetni, a gyerekednek pedig nincs felügyelete. A stílusod és ostobaságod miatt meg örülj, hogy nem kérnek még felárat is. Én tuti, kérnék.

2024. júl. 12. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!