Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyerekfelügyelőhöz ha csak...

Gyerekfelügyelőhöz ha csak aludni viszem a gyereket normális ez az orabérezés?

Figyelt kérdés

8 tól alszik.

Kb 7 re viszem másnap reggel kb 8 kor elhozom.

És orabér árakat mond..Ezért normális lenne a napi akár 25 ezer ft?

Vagy olyanok ha míg dolgozom pl 7-16:30 kéne felugyelet.

Ez 2 "nap" es már 50 ezer minusz..

Hülye a szitter?(nem éppen egy tanult ember de nem találtam eddig mást, csak akik nem váltak be)

#órabér egész napra
2024. júl. 11. 11:21
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/163 anonim ***** válasza:
73%
Miért nem kérdezel rá, hogy most úgy értette hogy éjszakai óránként ennyi vagy esetleg más ár vonatkozik egy teljes éjszakára? És miért nem ő megy hozzátok? Szegény gyerek nem alszik a saját otthonában, a saját kis ágyában.:(
2024. júl. 11. 17:10
 92/163 A kérdező kommentje:

Munkahelyem mellett van. Az nekem jó is.

Még az se biztos, hogy egyáltalán rábízom a gyerekem. Pénz ide vagy oda.

Hisz már most is hulye. Azt se tudja hogy vannak a díjak.

A diáklányok azért bőven értelmesebbek voltak teljesen minden rendben volt.

Csak épp a gyerekhez nem értettek csak..

2024. júl. 11. 17:15
 93/163 A kérdező kommentje:

Szegény gyerek?

365 ből alszik 365 öt a saját ágyában.

Nekik pont az a hatalmas élmény ha egyszer rokonnál vannak vagy nyaralni vagy a kistársuknál. Az neki egy igazi "buli":)

Lenne..

2024. júl. 11. 17:17
 94/163 A kérdező kommentje:

Most hétvégén pl hozzám jönnek az osztalytarsak nálunkalvos pizsipartys lesz:)

Éy "Szegény gyerekek"

A sok gyk hulye itt hát kegyetlen.

2024. júl. 11. 17:18
 95/163 anonim ***** válasza:
100%

De mi az, hogy nem tudja hogy vannak a díjak?

Ilyen nincs.

Egy festő is mondhat négyzetméter árat, mondhat napi díjat, vagy vállalhat egy munkát fix áron.

Mondhatja hogy 900 ft/m2 áron vállal.

Mondhatja, hogy napi 20.000.

Mondhatja hogy 500.000 ft ez a ház kifestése.

Nincs ilyen szabály, hogy hogy kell mondani meg számítani egy munkadíjat.

2024. júl. 11. 17:18
 96/163 anonim ***** válasza:
93%

Es senki nem fizet szitternek 4 napra 100 ezret se. Mikor havi tábor is van ennyiért. Nem napi, havi!

Aha..én a szitternek 5 ezres órabért fizetek, napi 7 órában :-D Nem a szitter tehet róla hogy csóró vagy. Ha szerinted olyan jó a havi 60 akkor remélem te se fogadsz el többet a munkádért, hiszen nem a főnöködnek kell eltartani egy anyát és a purdcéját.

2024. júl. 11. 17:36
 97/163 A kérdező kommentje:

Nem órabért kérdeztem. Azt kérdeztem éjszakára tudná e fogadni. Vagy nappal mikor dolgozom napi 9 ben kb. Aztán beszélt a macskáiról. És visszatereltem a témát, hogy mennyi lenne amúgy.

Erre órabérben beszél.

Nekem nincs szükségem órákra! Nem az érdekel!

Nem heti 1 óra kell, hogy hazahozza a táborból! Vagy elvigye. Nem ilyen jellegü szittereket keresek.

Teljesen mas a díjazása az alkalmi beugrásoknak meg napi felügyeletnek pláne ha heti 5 nap. De láttam rajta, hogy egyáltalán nincs képben. Meg beszél mesél minden másról. Nyilván ez is jó azért, hogy bemutatkozik. Es látom hogy mentalisan tiszta e vagy bármi.

Igy nem forszíroztam tovább mivel még abban is bizonytalan vagyok, hogy csak aludni nála merjem e hagyni. Az pedig hogy kalkulálnj se tudok mert értelmesen válaszolni sem ment, csak a hab a tetején.

2024. júl. 11. 17:37
 98/163 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor hagyd, miért agonizálsz rajta?
2024. júl. 11. 17:38
 99/163 anonim ***** válasza:
91%

Pl egy egy nyelvtábor 50-70 ezer/ hét? Senki nem iratja be egy honapra a gyereket oda 200-208 ezerért.

Hol van ennyiért? Lányom most megy 160 ezer+ 50 ezer étkezés az 5 napos ottalvós francia nyelvi tábor.

Utána megy lovas táborba 130+ 70 étkezés 5 napos ottalvós

megy még cukrász táborba is, ez nem ottalvós, 80 ezer+ 40 étkezés +20 anyag

Merre vannak ilyen olcsó táborok kérdező?

2024. júl. 11. 17:38
 100/163 A kérdező kommentje:

Nem csóroságrol van szó tökfej.

Ahol napi 35 ezret kérne el vki ott egy nyelvtábor vagy maganbolcsi is olcsobb ennél bőven. Nyelvtábor heti 50-70 teljes ellátassal egész nap. A magánbölcsi meg asszem havi 60 ezer?

Napi heti szitter díj az más. Nem orabéres.

2024. júl. 11. 17:43
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!