Gyerekfelügyelőhöz ha csak aludni viszem a gyereket normális ez az orabérezés?
8 tól alszik.
Kb 7 re viszem másnap reggel kb 8 kor elhozom.
És orabér árakat mond..Ezért normális lenne a napi akár 25 ezer ft?
Vagy olyanok ha míg dolgozom pl 7-16:30 kéne felugyelet.
Ez 2 "nap" es már 50 ezer minusz..
Hülye a szitter?(nem éppen egy tanult ember de nem találtam eddig mást, csak akik nem váltak be)
Szerintem csoda lenne ennél olcsóbban találni. 1500-2000 forintos órabér teljesen normális, sőt... A mi pótnagyink pl. éjszakai és hétvégi melóért többet kér, mint normál hétköznapi pár órás szittelésért és ez itt nagyvárosban teljesen bevett szokás.
A szabad estéjét áldozza be kvázi, nagyobb felelősség, fárasztó is, ha éjjel többször ébrednek, stb.
Amikor baba volt és még kivettem bölcsiből és napi 6-8 at volt vele az a szitter, akkor egy hétre kert el 15 ezret.
Masképp ki se tudtam volna fizetni se.
Nem az oraber dija erdekel hogy normalis e.
Hanem amikor napi 12 órázásra számolnak nem vmi normalis vállalható, "napi" díjat, hanem órabéreznek!
A magas orabér még diákmeloban is az hogy pl beugrós valaki. Ha pl napi 1 óra kéne mig elviszi a taborba még talán oké az oradíj!
De napi 12 órákra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!