Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idős korában esett ki...

Mennyi idős korában esett ki a gyermeked első foga?

Figyelt kérdés

Az én kisfiam kereken 5 és fél éves és mozog az egyik foga. Tegnap mondta, hogy fáj neki 😨 meg is lepődtem, de aztàn miután nem forszírozta, azt hittem csak viccelődik vagy nem annyira akar enni. Megnéztük, de semmi nem volt, és nem is a mozgóra mutatott rà akkor.

Ma “bevallotta” könnyek között, riadtan, hogy neki mozog a foga..nagyon édes volt amúgy, pont pár napja beszélgettünk erről, de valamiért nagyon megijedt már akkor is tőle, hogy ez milyen dolog már, meg vérezni is lehet hogy fog meg ilyenek🤭 aztán ahogy ma néztük estére már szinte annyira mozgott, majd ki esik. Szerintem max hétvégére ki is fog. Ez reális életkor kb?

2024. júl. 10. 21:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mi késői fogváltók vagyunk. Vagyis én nem, de a fiam igen 😃 7 éves elmúlt már az elsőnél. Most töltötte a 8-at, eddig 3 foga esett ki.
2024. júl. 11. 19:27
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Érdekes volt olvasni, és megélni is az. :)

Megnéztem azóta. A kisfiamnak már jön is helyette/mögötte a maradandó foga mind a kettő lent, középen, illetve úgy nézem az örlő fogak is ki fognak bújni neki hátul.

Vicces az egész, mert van egy 8 hónapos kislányom is. Neki is most jön alul az első 2 foga 😃🤭

2024. júl. 11. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!