Anyukák, nektek mi vált be az iszonyat makacs foltokra?
Vanish folttisztítót használtam, semmit nem ért.
Vettem DM saját márkás marhaepe szappan alapú folyékony folttisztítót,az se jött be.
Áztattam, hagytam a folttisztítót hatni egész éjjel, sehogy se jönnek ki a foltok.
Nektek mi vált be? Van valami varázs szer esetleg? Vagy valami tök egyszerű megoldás, hogy ne legyen minden ruha 1 használat után jatszós?
Jar mosogatoszer es marhaepe szappan igy egyutt, ez meg a regi foltokat is ki tudja hozni.
Nem mondom, hogy mindent, de akkor az mar tenyleg menthetetlen :D
Frosch baby.
De 2 féle ruhája van.
Játszós itthonra és bölcsibe és vannak a csinosabbak amikor tudom hogy olyan helyekre megyünk ahol van esély arra hogy nem lesz baja
Szerintem ez a legegyszerűbb megoldás
Az őszibarackot és a piros aranxat az atya úristen se szedi ki semmiből.
Ahol összekenheti ott olyan ruhát kell ráadni amit nem sajnál az ember.
Ha újszölött anyatejes kakiról van szó akkor meg rögtön kimosni, vanish szappan, biopon áztató, domestos fehérítő és a végére egy sima mosás. Nekem ezzel a kombinációval eddig ez mindenből kijött.
Köszönöm a válaszokat.
Neki 3 kategória van. Az elmenős, a bölcsis és az itthoni. Csak a bölcsisből egyre gyakrabban lesz itthoni, mert nem jönnek ki a foltok. Hiába halványak, azt a bölcsibe nem szeretem ráadni úgy.
De kipróbálom azt a Frosh folttisztítót, köszönöm.
Amúgy az a tapasztalatom, hogy a H&M ruhákból kevésbé jön ki a folt, mint az olcsó Pepco ruhákból. Szóval most a legtöbb pólója és rövidgatyája már Pepcos. :)
Kerdezo, mert a H&M- ben tobb a pamut, ami egeszseges, szellozik.
A Pepco echte muanyag, persze, hogy kijon jobban belole .. mit tudsz jobban lemosni a gumicsizmat vagy a bor cipot. Ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!