Mútétnél lehetséges?

"Mikor apuka beteg akkor én hordom őket."
Oké, akkor most is hordhatod őket, apu meg mehet a gyerekkel a kórházba

basszus nehogy már random idegenekként akarjátok megmondani melyik rokon mit csináljon :D
Anyuka is, apuka is, mama is felnőtt emberek. Majd ők mérlegelik/ eldöntik mi a legjobb.
az ég világon nincs itt senkinek joga ezt felülbírálni.

Téged nem vesznek fel, senkit nem vesznek fel a gyereken kívül és bárki felnőtt bent lehet vele, de egyszerre csak 1 felnőtt.
Cserélni meg lehet, semmi nem tiltja, max. fontoskodhatnak a dolgozók ezzel kapcsolatban.
Mi is voltunk úgy, hogy előbb én voltam bent, majd váltott a gyerek apja, mert lebetegedtem.
Egyáltalán hány nap bennfekvés?

17es jól írja. Dehogy veszik fel a kísérőt, ő csak ott lehet mellette, mert ahhoz joga van (hogy milyen körülményeket biztosítanak hozzá, az más kérdés sajnos).
Én 7 évvel ezelőtt bent csöveztem 2 éjszakát egy széken a 2,5 évesem melett. Igaz volt szállás biztosítva, de másik épületben az udvar másik felében, amivel nem sokra mentem...

Nem értem mit lehet azon lepontozni, hogy "anya sem feküdhet be".
Nem, nem feküdhet be, nem fogják osztályra felvenni...bent tartózkodhat a gyereke mellett, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!