A gyereket a nevelés során egyáltalán nem szabad büntetni?
11-es és akkor egész életében inkább kerüljük a vészhelyzetet, mindent elhárítva előle, nehogy esetleg megtanulja, hogy fogadjon szót...?
A valós élet marhára nem így működik és neki lesz rosszabb, ha felnőtt korban kell azzal szembesülnie, hogy anyuci nincs mindig mellette, hogy minden problémáját helyette megoldja és nem mindenki lesi az összes kis igényét...
Én a vakdugóra szavazok a veréssel szemben, ennyi. 4 éves a gyerekem, még soha nem ütöttem meg, és még soha nem is nyúlt a konnektorba. Ugyanis most már ÉRTI, miért nem szabad. Amíg nem értette, addig pedig igen, elhárítottam a veszélyt. Nem fogsz meggyőzni róla, hogy nem nekem van igazam.
#15, miért, a hisztiző gyereket megverni hatásosabb?
Ja, tudom, akkor legalább lesz miért hisztizni.
Én inkább megértő vagyok a hisztiző gyerekemmel, mert a hiszti a túlingerelt, túlfáradt állapot eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!