Hogy nevezitek a nemiszervüket?
Figyelt kérdés
Mit tanítotok nekik?2024. máj. 22. 20:35
13/25 anonim válasza:
14/25 anonim válasza:
#13! Durva, hogy az a kis nyuszilány már 14éves!
15/25 anonim válasza:
Az is durva, hogy ti már 14 éve nyomjátok a gyakorit 😄 mondjuk én nem szólalok meg, mert hasonlóan vagyok
18/25 anonim válasza:
15, jaj, nem, néha valaki belinkeli, én nemrég találkoztam vele :)
19/25 anonim válasza:
Hímvessző.
Mire ovis lett, megtanitottuk, hogy fütyi, kuki, hogy ott értse. De himvesszőnek hívja. Rendőr ismerős tanácsolta, hogy "hivatalos" nevet tanítsunk neki, mert azt utálják a pedofilok.
Az oviban amúgy a többiek is elkezdték utanamondani. Még egyikük se hallotta ezt a szót.
20/25 anonim válasza:
#19 ezt hogy kell elképzelni? Amikor a csúnya bácsi beszorítja a játszótéren a sarokba, akkor a gyerek azt kezdi kiabálni, hogy ne nyúlj a hímvesszőmhöz, mire a pedo elnézést kér és elengedi? Vagy mi a koncepciótok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!