Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Földre ágyazható gyerekágyról...

Földre ágyazható gyerekágyról tapasztalatok?

Figyelt kérdés

13 hónaposomnak szeretnék valamilyen ágyat a rácsos helyett, ezért érdekel.

Ilyesmit:

[link]

2010. okt. 29. 10:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem egy ilyen vastag szivacs nem szigetel annyira. Illetve nálunk a laminált parkettát minimum három naponta porszívózni és felmosni kell, különben szállnak a porcicák. Ha már dolgozni fogok, hétközben tuti nem lesz rá este 8-kor energiám. A porcicák közé meg nem szívesen "teríteném" le az ágyat.

Nekem szimpatikusabb egy egyszerű fenyőágy. Nem allergizál, a szivacsot ha úgy döntesz kidobod, s veszel bele másikat. Vehetsz hozzá ágyneműtartót (ami szerintem megint csak praktikus). Hátránya persze, hogy nem összecsukható és így nagy helyet foglal. De oda tudsz mellé feküdni esténként mesét olvasni.

2010. okt. 29. 12:04
 2/6 A kérdező kommentje:

Ez azért szimpi, mert nem gurulna le ennyi idősen sem.Padlófűtésünk van, úgyhogy nem gond, ha annyira nem szigetel.

Köszi!

2010. okt. 29. 12:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem elég jó kis megoldás. Az én lányom 22 hónapos kanapén alszik de 4-5 leeset róla míg megszokta. Ilyen van neki is.

[link]

2010. okt. 29. 13:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Szetm nagyon jó. Én is vennék ilyet kisfimnak, de már lesz ágya. Padlófűtéssel meg nincs gond. Hűvösebb időkben pedig alá tehettek egy nagyobb szivacsot.
2010. okt. 29. 13:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Ezer köszönet!
2010. okt. 29. 13:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Az ágyak nagyon szépek, de én óvatos lennék mert szerintem a nyitható ágyak nem jók állandó jellegű alvásra. A pici gyerek gerincének nem biztos, hogy ez jót tesz.

2 gyerekem van és mindkettőnek gyerekágyat vettünk, de nem nyithatót (pontosan a gerinc miatt). Ha van helyed akkor szerintem vegyél ilyet, de állandó alvásra egy nem nyithatót is.

2010. okt. 29. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!