Milyen overállt ajánlanátok 18-19 hónapos gyereknek?
Kétrészes vagy egyrészes?
Belül polár bélésű, vagy selyem és vatelin?
Kétrészes. Azt csak önzőségnek tartom, hogy könnyű legyen ráadni. Bár tény. Gondolj bele, hogy belepasszíroznak egy egyrészesbe, le sem tudsz hajolni rendesen egy játékért a földre, mert a nadrág együtt mozog a felsőrésszel. Szerintem sokkal kényelmesebb a kétrészes NEKI, és még kombinálható is más darabokkal.
Az meg ne érdekeljen senkit, hogy nekünk melyik az egyszerűbb, gyorsabb. ŐK a fontosak. :)
első vagyok
nekem az számít, hogy a dereka ne lógjon ki, ha lehajol. Szerintem egyiket sem tart tovább ráadni a gyerekre. Ha megfelelő a hossza, akkor pedig nem akadályozza a lehajolásban.
Köszi a válaszokat.
Melyik a melegebb a polár bélésű vagy a selyem?Azt se tudom sajnos milyen hosszú legyen. Tegnapelőtt felpróbáltunk egy overállt egy bizonyiban az egyrészes volt.ennek a hossza 72 centi volt és pont jó volt rá.
De nem merem megvenni mert lehet,hogy decemberre kinövi.Vagy esetleg egy két centivel vegyek hosszabbat?
köszi a segítségeket
Szerintem a poláros jobb, a selyembe jobban beleizzad.
Mindenképpen pár centivel hosszabbat érdemes venni, hogy kényelmesen tudjon benne mozogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!