Szerintetek egy 12évesre rá lehet bízni egy 10évest és egy 6évest napi kb 2órára?
Figyelt kérdés
máj. 15. 15:38
11/29 anonim válasza:
Rossz a kérdés!
Attól függ, milyen gyerek a 12 éves, a 10 éves és a 6 éves.
12/29 anonim válasza:
Ha kis otthon maradásról van szó testérek esetében hát legyen ha értelmes gyerekek, de mint bébiszitternek a 12éves ne.
13/29 anonim válasza:
Attól függ mi ez a szituáció pontosan. Pl 3 testvér hazamegy a suliból együtt és "vigyáz" a kicsire, az szerintem elég általános volt amikor én gyerek voltam. Én is kísértem az öcsémet 12 évesen haza, aki 10 volt. De otthon nem foglalkoztunk egymással, leckét írtunk, tvztünk, meg ilyenek. Minden nap ez volt, hazaértünk 14-15 körül és anyukánk 18-kor jött. Aztán fél év után megtanulta egyedül, hogy kell menni és nem várt engem. Onnantól teljesen egyedül közlekedtünk, Budapesten. Senkinek nem voltak otthon a szülei akkor már, mindenki egyedül járt haza, szülők dolgoztak.
15/29 anonim válasza:
Simán, ha a cél baj esetén a börtön vagy a felfuggesztett kiskorúk gondatlan veszelyeztetese miatt
16/29 anonim válasza:
Nem. Gyerekre gyereket nem bízunk.
12-10 éves még elmegy ha napi 1-2 órát egyedül van, de a 6 évest biztosan nem bíznék rájuk.
17/29 anonim válasza:
16! Ugyanezt akartam írni, hogy gyerekre gyereket soha. Azt hittem,ez mindenhol alap...
18/29 anonim válasza:
Alapvetően egy értelmes 6 évest már egyedül is otthon lehet hagyni 2 órára, bár azért napi rendszerességgel nem tenném. A másik kettő meg nagyobb...kérdés, hogy mennyire viszik bele egymást a "rosszba", ehhez ismerni kéne őket.
20/29 anonim válasza:
semmi esetre sem fökėppen nem 2 órára 5 percre igen kiviszed a szemetett vagy postaládához mész .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!