Milyen naptejet ajánlotok 2 éves kislánynak, ami nem hagy
foltot a ruhán és nem ragad rá tőle pl a homok a
gyerekre?
Figyelt kérdés
A DM saját márkása sárgás foltot hagy a ruháján és be sem szívja rendesen a bőre. Olyan naptejet szeretnék, ami hamar beszívódik vagy legalább nem ragad tőle a gyerek és ami nem hagy foltot a ruhán, nem mellesleg bőrbarát.
Semmilyet. Ebben a korban jól szellőző ruházatot ajánlanék, meg árnyékot, amennyire megoldható. (Homokozni árnyékban és/vagy hosszúnadrágban szokott, tengerparton meg a napernyő alatt. Fürdéshez UV szűrős ruha van rajta, meg ugyanilyen sapi.)
2024. máj. 13. 19:32
3/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Én nagyon odafigyelek a fényvédelemre nem csak nála, a család többi tagjánál is és mint tudjuk az árnyékban is le lehet égni (legalábbis velem már fordult elő). Nem tudom állandóan az árnyékban tartani, 10 perc is rengeteget számít a napon. Úgyhogy a semmilyet nálunk nem opció, de személy szerint másnak sem ajánlom.
2024. máj. 13. 20:34
4/6 anonim válasza:
Ezelőtt láttam aloevera alapú 50 faktorosat. Még nem próbáltuk ki, de erősen gondolkodom rajta. Egy próbát megér.
2024. máj. 13. 21:09
5/6 anonim válasza:
Wood&Spoon 50spf-t hasznalunk most, eleg szepen beszivja a bore, a ruhajan eddig nem lett folt. Es tokeletes az osszetetele, konnyu felkenni.
2024. máj. 13. 22:29
6/6 anonim válasza:
Hát, akkor kenegessétek csak magatokat tovább azokkal a kencékkel. Jó egészséget nektek ettől függetlenül :)
Egyébként én nem mondtam, hogy ne figyelnél a fényvédelemre. Nem tudhattam, hogy olyan érzékeny vagy, hogy egy jótanácsot így magadra veszel. A helyes fényvédelem viszont az, amit én javasoltam. A megfelelő ruházat... Az nyilván megoldható, ahogy az is, hogy nem csapom ki 11-15-ig a 2 évest a napra.
Csak ez a módszer nem biznisz a cégeknek. Ugyebár kell a sok fogyasztó. Nekem viszont nem probléma, ha te másképp csinálod. Őszintén szurkolok, hogy találj valamit, ami nem hagy foltot a ruhán.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!