Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fagyizas 1,5-2 evessel?

Fagyizas 1,5-2 evessel?

Figyelt kérdés
Ha fagyiztok vesztek neki külön fagyit vagy engeditek,hogy belenyaljon a tietekbe?
2024. ápr. 25. 09:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mikor kisebb volt édestölcsér magában, késöbb fél gombóc majd egészm
2024. ápr. 25. 19:39
 12/13 anonim ***** válasza:
44%
Én nem tudom, hány éves voltam, amikor először kaptam fagyit. :) Azt tudom, hogy eleinte mindig csak tölcsért kaptam/ kértem, utána, amikor először fagyiztam, akkor csokisat ettem, és full csokis lett a fehér, középen csipet-csapat-mintás pólóm. :)
2024. ápr. 26. 11:54
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
12.vagyok,most nézem a 11-es kommentet,az édes tölcsér szerintem nagyon rossz, amikor én voltam apró, akkor a közeli fagyizóban, ahova jártunk, nem tudom, hogy volt-e akkor már édes tölcsér, de én arra emlékszem,hogy szerencsére simát kaptam, az édesnek_nem örültem volna annyira.
2024. ápr. 26. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!