Mit tehetnék a 2 éves kisfiammal aki nem hajlandó egyedül semmit sem játszani?
Figyelt kérdés
Mindig kell neki valaki aki ott ül mellette és el nem mozdul, sőt még a játékait is a kezébe adja?2009. jan. 5. 13:37
1/4 anonim válasza:
:) Mi 26 hósak vagyunk...s ha mondod neki h menjen egyedül??Ha nem sír akkor sztem nincs baj, mi se játszunk vele egyfolytában le kell foglalja magát...ma pl vasaltam s adogatta a ruhákat nekem
2/4 anonim válasza:
szia lányom 4 éves, és még csak most kezdett el önállóan játszani. Fiam 3, és még a mindent a falhoz vágok!-korszakát éli. Bármit veszek neki, eltöri, elrontja. Vettem nekik ugróvárat, fiam kiharapta. Medencét nyáron, azt is kirágta.Majd ő is ha nagyobb lesz, megtanul egyedül játszani.Mert ezt is meg kell tanulniuk. Ha kijövök szobából, az enyémek is jönnek, a lányom hozza a játékát, és mellettem játszik. Ő sem marad egyedül a szobában. Azokat a játékokat, amikkel nem játszanak, bezsákoltam, és a mamánál várakoznak a garázsban.
3/4 anonim válasza:
A kislányom 3 éves, nemrég óta játszogat egyedül, de akkor is úgy hogy közben karattyol nekem."most kávét főzök neked, m"stb!Vagy álltalábn az itthoni munkákba belevonom.Együtt ágyazunk, együtt mosunk fel, együtt mosogatunk,porszívózunk, sőt mikor főzök akkor is adogat dolgokat, pl tojást , fakanalat.Így nem sok az az idő, míg egyedül van.Olyankor mesét néz, vagy zenét hallgatunk, énekelünk , táncolunk, vagy csak beszélgetünk.Ezt régóta így csináljuk, kb 1.5-2 éves kora óta!Jól működik ez a rendszer, csak bele kell rázódni.
4/4 anonim válasza:
Szia!
Lányom 2 éves 5 hónapos és most kezdett el egyedül játszani, de maximum negyed órát. Babázik. Én is bevonom mindenbe ezen kívül, szintén együtt házimunkázunk és énekelünk, beszélgetünk vagy mesét néz, de az nem sokáig köti le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!