Ha a szitter felnapi bérem inkább csúsztassak állandóan?
A suliban szinte állandó jelleggel van olyan hogy pl pedagógiai értekezlet vigyük el hamarabb a gyerekeket, vagy kirándulás, sportnap 3 ra érkeznek menjünk èrtük, ezen kívül pl ha a kormányablakba akárhiva kell mennem aminek nincs hosszitott nyitvatartása akkor később tudok beérni meloba, állandoan csúsztatok vagy kések vagy hamarabb kell elmennem a melobol és gyerekbarát munkahely ugyan, de már sok ez nekik is.
Erre megint levél a sulitól és ugyanezek.
Szpontorált sulisfutás vigyük őket el hamarabb, aztán rendezvény szintén aminek 2 30 kor van vége(16:30 ig tart a munkaidőm), ügyelet nincs.
Már képem sincs mondani a munkahelyen. Legszivesebben fel is jelenteném az iskolát..
De talaltak vmi utcai hirdetésben gyerekfelügyelő számot. De ha meg őt hívogatnám hogy menjen a gyerekért meg állandoan kéne 2 -3 órás felügyelet, az szinte olyan mintha az aznapi/félnapi munkabérem adnám neki. Tehát meg se éri aznap bemennem igy dolgozni se mert "ingyendolgozom".
Nincs mama ismerős senki.
Hogy oldjam meg
Jav ha a szitter min.félnapi bérem leszedi
Találtam hirdetésben szittert
Apuka képben van? Mert akkor a fele ilyen alkalmat bevállalhatná... Esetleg több szülővel összeállni, hogy ezen a héten te vállalod vlbe 3 gyerek felvigyázását ilyen különleges alkalomkor, a következő alkalomkor meg más.
Ha meg nincs ezekre lehetőség, akkor mérlegelned kell. Vajon kivágnak-e a munkából, ha továbbra is így tudsz csak dolgozni? Akkor mindenképpen szitter.
Apa külföldön. Más anyukák már többször vigyaztak a gyerekemre, csak mivel nem tudom visszaadni kölcsönösen csinálni, így nincs már képem ehhez sem, hogy őket kérjem erre.
De hogy lehetnek ilyenek a sulik meg minden(ovi is)?
Mikor szinte mindenhol minimum 16 og dolgoznak az emberek.
Az egyik munkahelyen interjun már elore közölték azt is hogy "ide bejön reggel 8 ra es du 5ig fel se áll" ugy gondoljam át.
Alig találtam ezt a munkahelyet is ami rugalmasabb gyerekbarát valahol.
Miért nem tudod visszaadni?
Ha úgyis csúsztatnod kell a sajátod miatt, akkor miért ne tudnál elhozni egy kis osztálytársat is?
És akkor legközelebb ők vinnék el a tiédet, míg nem végzel. Mi olyan bonyolult ebben?
Nálunk nincs ilyen részmunkaidejű szerződés. Még olyat próbáltam egyszer hogy vegyenek át határozottba, tehát pl jún 30-szept 1 ig nem dolgoznék. Merthát a nyáriszünet végképp katasztrófa.
Amúgy folyamatosan pályázgatok mas helyekre, vissza se jeleznek sokszor.
Ilyen az élet sajnos... Máshol is ez van.
Mi úgy csináljuk, ahogy fentebb is javasolták. 3 szülővel vagyok jóban az osztályból. A gyerekek is barátok. Így 4en felváltva oldjuk meg. Hol én hozom el a 4 gyereket, hol a másik. Vagy játszóterezünk addig velük, vagy feljönnek hozzánk. Azt amikor a szülők végeznek, jönnek értük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!