Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 5-9 éves kisfiúnak milyen...

5-9 éves kisfiúnak milyen társasjáték való?

Figyelt kérdés
Cipősdoboz ajándékot készítek, úgyh. csak viszonylag pici játék fér bele. Eurós boltban találtam párat, amik ilyen mágnesesek, talán utazó társasjátéknak is hívják őket. Sajnos nincs rájuk írva az ajánlott életkor. Van sakk, aztán van olyan, amin kis figurák vannak, meg létrák, és pl. a 2. mezőre érve felfelé vezet a létra a 8-ra, vagy épp vhol lefelé, és így kell közlekedni, illetve van egy olyan, amit itt a neten is láttam "Nyerő Négyes" néven ( [link] Melyik való nekik inkább?
2010. okt. 27. 09:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Itt nézz szét, itt nagyon jók vannak fiúknak is.

[link]

2010. okt. 27. 12:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Igen, itt tényleg jók vannak. De úgy látom ezek mind elég nagyok. Van az a cipősdoboz akció (www.ciposdoboz.hu), amikor egy cipősdobozba kell ajándékot rakni, és egy rászoruló gyereknek adják. Ezért kell pici játék, mert még más dolgot is szeretnénk bele rakni. Az eurós boltban lévő játékok jók lennének, de nincs ilyen korú rokonom/ismerősöm, ezért nem tudom, h. melyik való nekik. Hogy ebből már kinőttek, v. még nem nőttek bele.
2010. okt. 27. 12:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Cipősdoboz méretben sztem ne társasjátékban gondolkodj. Egy ennyi idős gyereknél ha apró méretű a játék, óhatatlan, hogy eltűnnek a darabjai, és nem is élvezik annyira. Akkor inkább kártyát nézz neki vmi, nagyon sokféle van már. Vannak számolósak, betűsek, amik az olvasást segítik, igazi készségfejlesztők.
2010. okt. 30. 23:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Az úti társasjátékok kicsik és nem is drágák,vagy autóskártya,esetleg puzzle?

2010. okt. 31. 17:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszát, sokat segítettetek.
2010. nov. 2. 15:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Halli Galli bohócos társasjáték.
2010. nov. 25. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!