Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 5-9 éves gyereknek milyen...

5-9 éves gyereknek milyen kifestő való?

Figyelt kérdés

Létezik olyan, amikor egy előre megrajzolt képet kell kiszínezni. De van olyan is, amikor a számokat sorban össze kell kötni, és utána lehet kiszínezni a kialakult ábrát. Illetve létezik olyan is, amikor a rajz részei be vannak számozva, és minden számhoz 1-1 szín tartozik, és olyanra kell színezni.

Karácsonykor szeretnék készíteni egy cipősdoboz ajándékot, és ott az egyik korosztály az 5-9 év. És én most ilyen korú fiúnak szánom a csomagot, benne kifestővel. Ha van még egyéb játék ötletetek, h. mivel játszik ez a korosztály, azt is megírhatjátok. Köszönöm

2010. okt. 25. 18:30
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Ez az oldalon nagyon sok jó dolog van. A fiamnak is nagyon tetszik és szeret nagyon festegetni.

2010. okt. 27. 09:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, megnézem. Egyébként nem tudod, h. melyik való nekik inkább? Lehet, h. a sima színezőből már kinőttek, inkább a számos a jobb? Nem ismerek ilyen korú gyereket, ezért nem tudom, mi való nekik.
2010. okt. 27. 12:22
 3/4 anonim válasza:

Szia! Szerintem ez a foglalkoztatófüzet a téli szünet idején nagyszerű lehet:

[link]

Kellemes karácsonyi időtöltést kínálnak a sorozat kötetei: keresztrejtvénnyel, képrejtvényekkel, színezőkkel, matricákkal.

2010. dec. 3. 15:46
 4/4 Menőcsajszi72 ***** válasza:
Melanie Martinezes
2024. jún. 23. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!