Mennyi külön program jár egy anyukának? Elsős gyerek mellett
A külön program az 3 hetente körmös és heti 2 edzés lenne. Szóval nem bulit értek ezalatt vagy èjjeli kimaradást. Ti mennyit jàrtok?? Tényleg sok ez?
Pedig fodrászhoz kb évente megyek hosszú egyenes hajam van csak a vègét vàgja le mindig.
Köszönöm aki ír és ha lehet személyes tapasztalatokat írjatok
30 Én is jártam ha nem is egyetemre , de főiskolára ez miért zárja ki azt,hogy a testi egészségem és az ápolt külső is ugyanúgy fontos.
32 Az edzés egy óra plusz 20-30perc között az oda vissza út, sietek haza.
A körmös időn próbálok csökkenteni már tegnap este érdeklődtem fél órát tudok ott spórolni ha nem kell minta/ díszítés csak sima szín.
Nem , itt javasolták azzal tudok csökkenteni a nem otthoni időn, mert otthon tornázni nem szeretnék , duci kislány voltam anno, lefogytam de most szeretném az alakom megtartani nem elhizni és megszerettem a mozgást.
Ha minden kötél szakad is a körmöst hagynám ki mint a sportot.
Itthon tényleg nem hatékony az edzés, nem nyafogás. Meg a sport nem szépítkezés hanem a testi egészség miatt fontos. Nem akarok ujra duci lenni és nemcsak a külső hanem a túlsúllyal járó betegségek miatt nem.
Én mielőtt nem volt a tanfolyam mondtam neki menjen focizni vagy ahova szeretne de ő otthon ülős inkább. Bulizni csavarogni én sem szoktam különben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!