Milyen kabátot adtok 1,5-2 éves gyerkőcre? Téli vagy még a vékonyabb de vastagabb pulcsival? Milyen sapi? Én már a vastagabbat adom rá.
Szia!
Én is általában túl vagy alá öltöztetem a kisfiamat.
Fél 8-kor indultunk a bölcsibe,adtam rá egy zoknit,rá egy harisnyát(ne kelljen ott öltöztetni sokáig),vászon nadrágot,felülre hosszú ujjú bodyt,rövid ujjú pólót,vékonyabb pulcsit,és egy vékony polár béléses kabátot.Még a nyakába kötöttem egy kendőt is.Most gyógyult meg...
Én is már vastag sapit adok rá,a vékonyakat el is raktam.
De ma reggel nálunk(Bp.) nem volt hideg,az eső miatt.
2 éves kisfiam van, motorozik, fut megállás nélkül. mi így öltözünk és nincs melege:
vékonyka sapi, egészen átmeneti
rövid-ujjú body, vékony! pulcsi, télikabát
harisnya, nadrág és bélelt téli cipő
egyfolytában néznem kell, ha izzad van nálam egy vastagabb pulcsi és egy mellény, amit átveszünk (ha leizzad és benyakalja a hideg levegőt rögtön náthás, így inkább jobb nálunk, ha egy ici-picit fázik, mert akkor nem szokott megfázni. De így, ebben a ruhában se nem fázik, se nem izzad)
Nekünk egy bélelt farmerdzsekint van most, alá ha kimegyünk body és hosszú ujjú felső!
Fejérre pedig egy vékony de meleg micisapi...
Mi 10-12 között és du. 3-5 között szoktunk lent lenni.
Mostanában így öltözik:
harisnya, farmer, body, póló, télikabát, kötött sapka, bőrcipő.
De van, hogy vastag termópulcsit adok rá vékonyabb kabáttal.
Harisnya muszáj rá, mert sokszor leül vagy leguggol, ahogy szedegeti a leveleket, kavicsokat.
őszi kabátot, de alá két hosszúujjút.
ma különösen enyhe idő van(18 fok).
télikabátot még venni kell, nincs neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!