Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen kabátot adtok 1,5-2...

Milyen kabátot adtok 1,5-2 éves gyerkőcre? Téli vagy még a vékonyabb de vastagabb pulcsival? Milyen sapi? Én már a vastagabbat adom rá.

Figyelt kérdés
Most jöttünk fel, de melege volt a nagy kabátba, alatta csak body és egy kis mellény volt.De ha később jövünk haza akkor már kell. Annyira utálom ezt az időszakot. De ha reggel megyünk valahova, akkor kell a pulcsi meg a nagy kabi is, később melege van, ááá...
2010. okt. 25. 12:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is általában túl vagy alá öltöztetem a kisfiamat.

Fél 8-kor indultunk a bölcsibe,adtam rá egy zoknit,rá egy harisnyát(ne kelljen ott öltöztetni sokáig),vászon nadrágot,felülre hosszú ujjú bodyt,rövid ujjú pólót,vékonyabb pulcsit,és egy vékony polár béléses kabátot.Még a nyakába kötöttem egy kendőt is.Most gyógyult meg...

Én is már vastag sapit adok rá,a vékonyakat el is raktam.

De ma reggel nálunk(Bp.) nem volt hideg,az eső miatt.

2010. okt. 25. 12:47
 2/6 anonim ***** válasza:

2 éves kisfiam van, motorozik, fut megállás nélkül. mi így öltözünk és nincs melege:

vékonyka sapi, egészen átmeneti

rövid-ujjú body, vékony! pulcsi, télikabát

harisnya, nadrág és bélelt téli cipő

egyfolytában néznem kell, ha izzad van nálam egy vastagabb pulcsi és egy mellény, amit átveszünk (ha leizzad és benyakalja a hideg levegőt rögtön náthás, így inkább jobb nálunk, ha egy ici-picit fázik, mert akkor nem szokott megfázni. De így, ebben a ruhában se nem fázik, se nem izzad)

2010. okt. 25. 12:48
 3/6 Callista ***** válasza:
100%

Nekünk egy bélelt farmerdzsekint van most, alá ha kimegyünk body és hosszú ujjú felső!

Fejérre pedig egy vékony de meleg micisapi...

2010. okt. 25. 12:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi 10-12 között és du. 3-5 között szoktunk lent lenni.

Mostanában így öltözik:

harisnya, farmer, body, póló, télikabát, kötött sapka, bőrcipő.

De van, hogy vastag termópulcsit adok rá vékonyabb kabáttal.

Harisnya muszáj rá, mert sokszor leül vagy leguggol, ahogy szedegeti a leveleket, kavicsokat.

2010. okt. 25. 12:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

őszi kabátot, de alá két hosszúujjút.

ma különösen enyhe idő van(18 fok).

télikabátot még venni kell, nincs neki:)

2010. okt. 25. 13:47
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Az egy évesemen ma egy harisnya, egy hosszú ujjú body, egy tréning együttes és egy vastagabban bélelt polár kabát volt pamut, füles- megkötős sapkával, sport cipőt húztam a lábára. A két évesemen egy harisnya, egy trikó, egy vastagabb felső, mellényből és nadrágból álló szabadidő együttes, és egy vastagabb kabát (fülés- megkötős, pamut sapkával), szintén sportcipővel.
2010. okt. 25. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!