Hogy oldottátok meg több gyerekkel?
Nálunk 9-6-3 éves van.
A legkisebbnek kellett a meglévő napi rutinba bele simulnia.
Nálunk úgy fest, én fél 6kor kelek emberi formát öltök. 6kor keltem őket fél 7kor nagy nehezen kimásznak, addig reggelit készítek, ruhát mindenkinek. Fél 8 kor indulunk gyalog. Ovi suli nagyvonalúan komótosan 10-15 perc.
Azért kelünk ilyen korán, mert a gyerekeim adhs-ok, idő kell mire a 2 nagy magához tér, adaptálódik, a lelke vissza tér a tér idő síkjából 😂 és még így is van mikor "késésben vagyunk" És rohanok dolgozni 8ra.
Nyugi! Amíg csak ovi és nem suli és otthon vagy, nem kell mhelyre szaladni utána, addig könnyű. Nem kell sietni reggel, stresszben indulni, beértek amikor beértek, senki sem szól rátok.
Majd ha sulis lesz a nagy, az lesz nehéz.
2 hónapos volt a pici, amikor elkezdődött az óvoda a nagynak. 8-re kellett volna beérni, de sokszor megcsúsztunk. A két nagyobbat 7 körül ébresztettem. A kicsi kelt, amikor kelt, ennél korábban magától. Akkor megszoptattam, és emlékeim elhomályosultak, de valami ordas zűrzavarban utána felöltöztettem mindenkit, meg a kezükbe nyomtam egy bögre kakaót. Idegölő időszak volt, az tuti. :)
Gyalog jártunk. Mivel a babakocsim nem fért be az épület ajtaján, a hordozót pattintottam rá, és azt vittem csak be, a vázat a kertben hagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!