Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi lehet a baja? Szerintem a...

Mi lehet a baja? Szerintem a hasa.

Figyelt kérdés
de még nem beszél igy nem tudom. Két éves fiam, éjszaka is rosszul aludt. Többször felkelt és látványosan fájt valamilye. Majd reggel is többször összegörnyedt, húzta össze a lábát, és sírt. Néhány pillanat alatt elmúlt és önfeledten játszott tovább. Azóta széklete is volt, teljesen normális. De óránként egyszer vagy többször is van ilyen. Még könnye is lesz neki. Ötlete van valakinek? Délután elviszem szerintem az ügyeletre, de aggódom.
2010. okt. 24. 13:53
 1/2 anonim ***** válasza:

szegénykém:(

ha holnap is így szenved vidd el orvoshoz.

tuti hogy a pocikája.

addig meg adj neki vmi fájdalom csillapítót.

2010. okt. 24. 15:48
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi

Most értünk haza az ügyeletről. Du 4óta, iszonyat!!!!

Gyulladt nyirokcsomók vannak a beleiben, torok-gyuszija volt, és az antibiotikumtól (bár nem tudom minek a normaflor, ha igy is lett neki). És ez okozta a görcsöket.

2010. okt. 24. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!