Gyerekek esetében meddig tart az influenza?
Kisfiam vasárnap lett beteg, 39.9 láz, elkaptam én is. Csütörtökre láztalan lett, aztán tegnap óta megint lázas, 39.1 volt. Mivel a neten egy csomó rémhírt olvastam hogy tüdő gyulladást okozhat, meg 3-5 napig kell tartson a láz, ezért elvittem megint az orvoshoz, meghallgatta, azt mondta a tüdő tiszta. De ugye már 6 napja beteg és csúnyán köhög. Meddig tart ez a betegség általában gyerekeknél?
Teszt szerint influenza B.
Nálunk itthon mindenki úgy volt, hogy magas láz után jobban lettek, aztán megint rosszabbul.
A kisfiam 2 és fél hónapos. Egy napig volt láza, akkor volt 39 fok is. Aztán 3 napig nem volt, már egész mosolygós volt, aztán egyszer csak megint belázasodott, és még rosszabbul lett mint azelőtt. Ez 5 napja volt, azóta köhög, a náthája már valamivel jobb, a tüdeje neki is tiszta, láza 2 napig volt azóta nincs. A doktornőnk szerint sokan visszaesnek. Kitartást nektek és jobbulást a kicsinek.
Húúú, 1-es ezt jól megaszontad...
Kérdező, másfél-két hét is lehet. Kitartást.
Totál kiszámíthatatlan. Fiam szombaton lett lázas, hétfőn hőemelkedés, kedden semmi baja nem volt. Szerdán megint lázas volt. Pénteken már a fülét is fájlalta, doki megnézte, nem vészes.
Láztalan, de olyan fáradékony.
Simán lehet, hogy 2 vírust kapott el egymás után de ez már sose derül ki.
Én és a férjem 3. napja vagyunk lázasak, 39 volt a plafon, a gyereknek 39,2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!