Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Melyik a jobb megoldás? Többi...

Melyik a jobb megoldás? Többi lent.

Figyelt kérdés
Új lakásba költözünk. A régi még megvan jó ideig. Először úgy gondoltuk párszor atvisszuk oda a 2 évest, hogy szokja az új helyet. Majd ha jobb idő lesz, akkor költöznénk át teljesen. Már be van bútorozva, stb. Játékok kellenek. Viszont attól tartok, később majd azt várja, hogy induljunk haza, ha már kijatszotta magát. Ha érthető, ahogy írom. Először majd egy délután ott is maradunk (alvas stb), de végleg csak mondjuk február végén költöznénk át.
2024. jan. 20. 12:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Két éves volt, mikor költöztünk. Én előtte többször vittem az új házba. Rendszerint a déli alvás idején. Mire oda értem autóval, elaludt. Felvittem a leendő szobájába, ahol az új ágya volt. Így megszokta a helyet, mire költöztünk.

Én így tartottam jónak, mert ő nehezen viseli a változásokat.

2024. jan. 20. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!