Hagyományos farsangi jelmezeket sorolnátok, amik régen voltak divatosak? Szóval nem ilyen szuperhős, filmhős, hanem pl.: orvos, katica, bohóc, stb....
Zsákbamacska :) Cicafül, festett bajusz, szem körüli karika, orrfolt, fekete garbó, és alulra egy barna színű vászonzsák, alul kivágva. Amolyan szoknyaként funkcionálva. :D Egy kis szalmát is lehet ragasztani derekára, körbe. Fekete vagy barna harisnyával. Ismerősöm mutatta, nagyon tetszett :)
Az én nővérem volt indiánlány is, ami kicsit különlegesebb, meg természetesen hupikék törpikék.
Én a bogarak mentem rá, katica, pillangó... Másra nem emlékszem. 😅
De óvónő volt gomba, az nagyon tetszett. Meg mintha emlékeznek akkoriból egy gólyára is, meg egy kalózra is.
Amikre emlékszem: voltam nyuszi, virág, Sunny a Gumimacikból, szakács, Pumukli, balerina. Az öcsém volt majom, valamelyik tini nindzsa teknőc, bögre, majom, Obelix, hupikék törpike.
Az én nagyobb fiam csak tavaly lett ovis, ő akkor lovag volt a sok Pókember közt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!