Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lehet hülyén hangzik de...

Lehet hülyén hangzik de szeretnék még egy gyereket de nem a férjemtől, válni szeretnék és még egy kistesót az alig 3eveshez? Volt már vk.inek hasonló?

Figyelt kérdés
jan. 9. 08:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%
Komolyan egyszer bekötöm tv-re a gépem, csinálok egy xxl-es popcornt, és görgetem a gyakori kérdéseket egy hosszú, melós nap után. Jobb ez, mint egy basic amerikai komédiafilm.
jan. 9. 09:17
 12/21 anonim ***** válasza:
78%
Ilyen, amikor a kérdezők tátott szájjal futnak a phaszerdőbe :D
jan. 9. 09:20
 13/21 anonim ***** válasza:
74%
És miért nem mented meg a jelenlegi kapcsolatod? Akkor lehetne édes testvére a gyermekednek.
jan. 9. 09:32
 14/21 anonim ***** válasza:
87%
Jaj bocsánat 12#! Egy nagy zöldet akartam, csak a röhögéstől félre nyomtam 🤦🤣🫠
jan. 9. 09:43
 15/21 anonim ***** válasza:
81%
Pótoltalak XD
jan. 9. 10:05
 16/21 babyboom567 ***** válasza:
68%
11-es válaszoló,top komment!
jan. 9. 10:20
 17/21 anonim ***** válasza:
77%
Azt gondoltam, kevesebb agyhalott kerdes lesz, ha elkezdodik az iskola. Nagyot tevedtem.
jan. 9. 11:47
 18/21 anonim ***** válasza:
50%
Én azután váltam el, hogy megfogant a kistesó. Nyilván a kapcsolat minőségétől is függ. Én szerepet játszottam, míg belül szenvedtem.
jan. 9. 14:18
 19/21 A kérdező kommentje:

Nem, csak előre gondolkodok, hogy majd jó lenne kistesó , mindigis nagy csaladra vagytam, de nem ez az elsődleges.

Csak ha megtalálom azt akiben nem csalódok.

A gyereknek kell gyerekközösség es ezért gondoltam, de egy jó családi barát is lehet elegendő. Nem olyan de jó lehet.

Nagy csaladban nőttem fel, nyilván tudom hogy jó ha van testvér

jan. 10. 10:25
 20/21 A kérdező kommentje:

Es milyen az ha van a gyereknek testvére.

De azt biztosan tudom jelenleg nem akarok.

#mindenkinek#

Nem kell olyan negativanak lenni hogy egy mondat után csak a rossz forog a fejedben és egyből félreértetek mindent!!

De a ti bajotok ha ilyen negatívak vagytok

jan. 10. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!