Mennyire fáj a füllyukasztás? Hogy csinálják?
Utolsó, kérdezd meg a claires csajt, sokan elmennek és később visszajönnek berakatni a másikat, mert csak egyet enged a gyerek. Azt a kis szr pöttyöt pedig amit először lőnek, soha ki nem szúrod a tömegben, hogy csak a gyerek fülének felében van egy két napig, pláne hogy lányoknak lövik, akiknek a haja miatt nem is látszik a fülük. És ez olyan téli dolog egyébként, ilyenkor többen kapnak fülbevalót.
Nekünk is 45 perces rábeszélés kellett a másodikhoz, és a csaj aki lőtte mondta, hogy nyugodtan menjünk vissza legközelebb, sokan szokták így kisebbekkel. A gyerekek "buták", simán elhiszik, ha a szülő sulykolja beléjük, hogy nem is fájt annyira csak túlreagálták, visszaülnek a székbe egy két nap után, meg a nyomás is nagy, hogy ne fél lyukkal lássák.
Nekem fájt. Először 5 voltam kb. Én kértem, és sírtam :D
Aztán benőtt, 28 voltam, mikor újralőtték, akkor is fájt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!