Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szétrágta a borostyánláncát a...

Szétrágta a borostyánláncát a babád?

Figyelt kérdés

Borostyánláncos babák anyukái! Vigyázzatok, mert a lányom tegnap 2 szemet is szétrágott.... Csak a "szilánkok" maradtak.

(Tudom, jön a sok komment majd, hogy minek vagyok ekkora hülye, hogy ráadom. Nem ez a kiírás célja, csak szólni akartam ,hogy simán szétrágható egy 1.5 éves által...)

2010. okt. 21. 15:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Barátnőm lánya is szétrágott egyett ilyen korában, mivel kicsit hosszabb volt és be tudta kapni, mikor a nyakában volt. Azt kidobta, majd vett egy kicsit rövidebbet. Ez sem volt szoros, de hosszú sem. Többet nem tudta megcsócsálni:)
2010. okt. 21. 15:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekünk is van 14 hónapos a lányom, de nem éri el a szájával, neked hogy rágta szét? (nem kötözködésből, csak érdekel)
2010. okt. 21. 15:42
 3/3 A kérdező kommentje:

az övé kicsit hosszabb és alul középen van két foga, majd szünet és utána megint két fog. A szünet helyre szerette betenni a láncot, masszírozni az ínyét, mert ott jönnek most a fogai.

Így történt.

2010. okt. 21. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!