Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2-2,5 éves kisgyerekednek...

2-2,5 éves kisgyerekednek milyen kis számítógépe van vagy notebookja? Szereti? Hol vetted?

Figyelt kérdés
2010. okt. 21. 11:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Igazira gondolsz? Vagy játékra? Amúgy semmilyen nincs.

Szereti a betűket nyomkodni az otthoni gépen és szokott játszani egy be nem dugott egérrel, de ennyi.

2010. okt. 21. 11:47
 2/12 A kérdező kommentje:
Játékra gondolok!
2010. okt. 21. 11:49
 3/12 anonim ***** válasza:
Kislányomnak Barbies van,21 féle játékkal.Most 2 éves,tavaly kapta,hogy ne az én laptopomat nyomkodja,igy Ő is dolgozik velem,persze nem rendeltetés szerűen használja.Én a tulliból rendeltem tavaly karácsonykor 10000.-ért.
2010. okt. 21. 12:01
 4/12 anonim ***** válasza:
Mi most tervezünk venni 2,5 éves lányunknak, mivel ezt kért a Jézuskától. A tescoban mától van akciós 2990-ért kis egér is van hozzá. Mivel ők még nem rendeltetésszerűen használják, ezért tök mindegy, hogy mit tud és hogy mennyibe kerül.
2010. okt. 21. 12:06
 5/12 anonim ***** válasza:

Nekünk állatos,hangszeres van.Vagyis azok a billentyűk és azokon a hangokon szólal meg és zenél is..Ezt a lánykám kapta még karácsonyra 21 hónapos volt ekkor.Késöbb is jó volt neki,mert van rajta olyan funkció is,hogy ki kell találni melyik állat,milyen hangszer(remélem nagyjábból sejted milyen lehet a leírásomból).Na de ennek már 4 éve.Közben a fiam is használta és nagyon szerette.Mára már nem igen müködik(de így is sokat kibírt),ezért Én is szemeztem a tescos újságban ami most akciós lesz.

Utolsótol kérdezném(bocsi az offért) Te veszel ilyet,illetve tudod milyen,mit tud???Köszi

2010. okt. 21. 13:43
 6/12 anonim ***** válasza:
2,5 éves lányom tavaly kapta a Tescoban kapható kis egereset! Imádja a mai napig, bár a hangja nagyon bugyuta, de lehet vele együtt számolni, betűket tanulni, szavakat mondani, zenélő funkciója is van és van rajt jópár játék, amit később fog majd használni gondolom, de szerintem nagyon jó.
2010. okt. 21. 13:45
 7/12 anonim ***** válasza:
Az én fiam 2 éves szülinapjára kapott anyóséktól laptopot. Elég komoly, 10.000 Ft volt. Azt mondták neki a boltban, hogy ez a legjobb, legnagyobb tudású. Számok, betűk, zenék, játékok, zongora, minden van rajta. Tehát nem 2 évesnek való. Mivel még újdonság nem tettem el, de hamarosan elteszem, mert amikor nagyobb lesz akkor hasznát fogja venni, most meg félek, hogy csak tönkreteszi.
2010. okt. 21. 14:23
 8/12 anonim ***** válasza:
A tescos vagyok. 12 játék van rajta meg betűk, hangok. Kinézetre elég pofás bár nem egy formatervezett sima téglalap alakú, de ebben a korban szerintem nem a kinézet a lényeg hanem A LAPTOP mint a keresztanyué :))
2010. okt. 21. 14:55
 9/12 anonim ***** válasza:
13:43as vagyok.Akkor szerintem ez a tescos is jó lehet és nem is drága.Nekem is kell ismét vennem a legkisebbnek:)!!!
2010. okt. 21. 15:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Köszi 14:45ös a választ:)!!!
2010. okt. 21. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!