Melyik intelligens gyurma nem büdös?
Figyelt kérdés
Kb. 6 évvel ezelőtt a már nagylányomnak volak "intelligens gyurmái", tök jók voltak, a mai napig lehet játszani velük, ma is szuper az állaguk. Most vettem az ovis fiamnak is pár hónapja az alzáról, hogy majd karácsonyra megkapja, elvileg ugyanaz a márka, és most kinyitottam kíváncsiságból, és rettenet büdös, és keményebb is a vártnál.
Más is járt így? Melyik intelligens gyurma jó minőségű?
2023. dec. 3. 17:11
1/7 anonim válasza:
Aminek a dobozán az a szemüveges csávó volt az nem volt büdös, biztos lehet még rendelni valahonnan
2/7 A kérdező kommentje:
Sajna nekem pont olyan volt büdös :(
2023. dec. 3. 17:29
3/7 anonim válasza:
Bocs, hogy off, de mitöl intelligens egy gyurma???
4/7 anonim válasza:
Igen, a szemüveges nem volt büdös, de ha egyszer "lecsöppen" ottmarad a szőnyegben. Lehet másik fajtát kellene próbálnod, mi a mágnesezhetőt vettük mindig, nem volt büdös, bár keményebb is volt kicsit, de ha megmelengetted a kezeddel, felengedett. Nem lehet, hogy a tiétek is a hideg miatt volt merevebb?
5/7 anonim válasza:
Én is azt vettem észre, hogy amelyik folyósabb, az büdösebb.
6/7 anonim válasza:
Most komolyan, miért kell ezeket a műanyag vackokat venni? Nem szennyezzük így is a környezetet? Ott a só-liszt gyurma:nem büdös, környezetbarát, olcsó, kitisztítható ruhából, szőnyegből. Ételfestékkel környezetbarát módon színezhető, az sem baj, ha megkóstolja. Vagy még ott az agyag kis művészeknek. Ha van kerti kemence, ki is égethető.
7/7 Menőcsajszi72 válasza:
Na megszólalt ez a tipikus penészvirág is... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!