Teljesen kész vagyok, valaki hasonló helyzetben?
az előző vagyok.
Ha még van időtök, akkor legfeljebb teszteld le, hogy mi történik. Vidd át a lányod, hogy ott fog aludni, te meg menj haza, vagy bújj el valahol ahol ő nem lát, és megtudod mi van akkor, ha egyikőtök sincs ott. (ezzel legalább te is megnyugszol)
Ne parázz, mert megérni.
Lányom egy hetet volt nyaralni most 2 évsen anyósommal, semmi gond nem volt.
Beszélgess vele sokat arról, hogy kicsit nem lesztek apával, de ő milyen jól fogja érezni magát a mamával, és milyen jó lesz, hogy ott alhat a mamával!
Semmi baja nem lesz, élvezni fogja:.)
Semmi baj nem lesz. Meglátod, csak te parázod túl a dolgot.
Nálunk is alakult úgy, hogy 3 éves unokahugom 1 hétig nálam volt. Megfelelően eltereltem a figyelmét, és gyakorlatilag nem is kereste anyut. Anyukája persze nagyon izgult, hogy mi lehet vele. Pedig ő nagyon jól érezte magát.
Viszont a telefonnal nagyon vigyázz. Nálunk az volt a probléma, hogy amikor este jött a telefon, akkor eszébe jutott a kislánynak az anyukája, ilyenkor általában elkámpicsorodott. Érezhette az anyukája hangjában a feszültséget, biztos jó is volt neki, hogy hallja, de könnyen felzaklatod vele. Pláne alvás előtt. így mi is áttetük a telefon hívásokat a nappali órákra, és láss csodát semmi gond nem volt.
Ne stresszelj a dolgokon, a nagyi is nevelt már gyereket és azt mondod szeret is vele lenni.
Gondolj arra, hogy bár ezt az utat, ha úgy döntesz lemondhatod, de akadnak az életben olyan dolgok amiket nem tudsz (pl.: ne adja Isten egy kórházi kezelés)
Éjszaka a mamával aludt,én lapultam a másik szobában.Már dlután átthoztam,én este jöttem vissza amikor alváshoz készültek.Semmi gond nem volt,sőt még éjszaka sem ébredt fel,otthon felébred inni,vagy odajön mellénk!
Még mindig alszik,most azthiszem megnyugodtam.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!