Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Teljesen kész vagyok, valaki...

Teljesen kész vagyok, valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
3 napra elutazunk a férjemmel Londonba ,oda út repülő vissza kocsi. a 2 éves lányomat nem visszük,repültünk már együtt de a 20 órás kocsi utat nem merném bevállalni vele úgy ,hogy még mi sem jöttünk ezen az úton. Elvan a nagyival meg a nővéremmel,sokszor elmegy velük délután ott alszik ,állítólag nem is keres.De én még is frászba vagyok mi lesz vele az esti alvásnál,nem fogja lelkileg megviselni ha keres minket és mi meg nem vagyunk mellette.Mióta megvan a repülő jegy még jobban parázok,már ott tartok ,hogy nem is megyek.
2010. okt. 20. 22:05
 1/8 anonim ***** válasza:
nyugi, nem lesz semmi baja. Egy két éves már megérti amit mondunk neki. Hozzáteszem, az én fiam 6 hónapos volt, amikor édesanyámékra hagytam 3 napra (elmentünk nászútra), és semmi gond nem volt vele, egy két éves meg már jobban felfogja, pláne nem is idegeneknél van, sőt ahogy írtad már aludt is ott. Ne idegeskedj, legfeljebb majd telefonálsz az esti órákban, s telefonon beszélsz a kislányoddal, s küldesz neki jó éjt puszit.
2010. okt. 20. 22:10
 2/8 anonim ***** válasza:

az előző vagyok.

Ha még van időtök, akkor legfeljebb teszteld le, hogy mi történik. Vidd át a lányod, hogy ott fog aludni, te meg menj haza, vagy bújj el valahol ahol ő nem lát, és megtudod mi van akkor, ha egyikőtök sincs ott. (ezzel legalább te is megnyugszol)

2010. okt. 20. 22:11
 3/8 anonim ***** válasza:

Ne parázz, mert megérni.

Lányom egy hetet volt nyaralni most 2 évsen anyósommal, semmi gond nem volt.

Beszélgess vele sokat arról, hogy kicsit nem lesztek apával, de ő milyen jól fogja érezni magát a mamával, és milyen jó lesz, hogy ott alhat a mamával!

Semmi baja nem lesz, élvezni fogja:.)

2010. okt. 20. 22:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Már gondoltam,hogy átviszem holnap,elalszik én meg elalszok a másik szobában úgy ,hogy ne tudja.
2010. okt. 20. 22:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Semmi baj nem lesz. Meglátod, csak te parázod túl a dolgot.

Nálunk is alakult úgy, hogy 3 éves unokahugom 1 hétig nálam volt. Megfelelően eltereltem a figyelmét, és gyakorlatilag nem is kereste anyut. Anyukája persze nagyon izgult, hogy mi lehet vele. Pedig ő nagyon jól érezte magát.

Viszont a telefonnal nagyon vigyázz. Nálunk az volt a probléma, hogy amikor este jött a telefon, akkor eszébe jutott a kislánynak az anyukája, ilyenkor általában elkámpicsorodott. Érezhette az anyukája hangjában a feszültséget, biztos jó is volt neki, hogy hallja, de könnyen felzaklatod vele. Pláne alvás előtt. így mi is áttetük a telefon hívásokat a nappali órákra, és láss csodát semmi gond nem volt.

Ne stresszelj a dolgokon, a nagyi is nevelt már gyereket és azt mondod szeret is vele lenni.

Gondolj arra, hogy bár ezt az utat, ha úgy döntesz lemondhatod, de akadnak az életben olyan dolgok amiket nem tudsz (pl.: ne adja Isten egy kórházi kezelés)

2010. okt. 21. 07:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Sógornőm két hétre utazott el Németországba,nem volt még 2 éves teljesen, apa még dolgozott, hol az egyikmamánál, hol a másiknál volt. Egy idő után mondogatta,hogy anya szomorúan, de teletek a napok.A repülőtéren viszont nem szaladt anyához, csak apához bújt.Kellett egy-két óra hogy odamenjen hozzá.
2010. okt. 21. 13:46
 7/8 A kérdező kommentje:

Éjszaka a mamával aludt,én lapultam a másik szobában.Már dlután átthoztam,én este jöttem vissza amikor alváshoz készültek.Semmi gond nem volt,sőt még éjszaka sem ébredt fel,otthon felébred inni,vagy odajön mellénk!

Még mindig alszik,most azthiszem megnyugodtam.

Köszi a válaszokat.

2010. okt. 22. 08:21
 8/8 anonim ***** válasza:
örülök, hogy megnyugodtál, kellemes utat.
2010. okt. 24. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!