Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislányos anyukák! A Smoby...

Kislányos anyukák! A Smoby Tefal Stúdió konyháról szeretnék információt kérni. Esetleg van valakinek ilyen? Kislányomnak szeretnék rendelni és szeretném a véleményeteket kérni róla.

Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 18:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Bocsánat,a 15:24-es válaszolónak szántam a kommentem.
2010. okt. 22. 15:31
 12/17 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok,hogy küldtetek linkeket,de nekem a Tefal Stúdió konyha tetszik most nagyon.

A Vaterával kapcsolatben bizalmatlan vagyok:-(

2010. okt. 22. 15:39
 13/17 anonim ***** válasza:

Szia! Mi néhány hónappal ezelőtt vettünk uilyet a most 25 hónapos kislányomnak a névnapjára.Mi a Tulli játékáruházból rendeltük. Nagyon szuper, meg vagyunk vele elégedve!!!!! Kislányom is imádja, egyébként pedig a szoba dísze, olyan szép és eredeti, mint egy igazi konyha. Klassz a kenyérpirító és a vízforraló is . Szóval, én csak ajánlani tudom nektek is. Az én Kincsem is magas, a pult kb 60 cm, de ez csak sacc, most nem találtam egy fránya centit.

Szép ajándék lesz nektek is!!!üdv

2010. okt. 22. 16:03
 14/17 anonim ***** válasza:
15:04-es vagyok sajnos most nem tudok neked pontos adatot adni mert a mamánál van a konyhánk.
2010. okt. 22. 17:57
 15/17 anonim ***** válasza:

[link]

Én ilyet szertnék venni karácsonyra a kislányomnak. Szeritnem árban is elfogadható.

2010. okt. 23. 14:32
 16/17 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Én is pont ezt a konyhát néztem ki a kislányomnak.De gondoltam mielött megrendelem megnézem a Régió játékboltban,hogy mégis milyen élőben.Hát én nagyot csalódtam,mert nagyon kicsi,alig lehet bele pakolni!!!

Ha teheted Te is nézd meg!

2010. okt. 24. 20:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok! Köszi, hogy szóltál! Én is féltem tőle, hogy kicsik lesznek a beépített dolgok, de ezt azért találtam jónak, mert magas. A keresztlányomnak is tefalos van (másik féle) és olyan rossz, hogy ülniük kell mellette. Ez meg olyan jó magas, de megfogom nézni először. Mégegyszer köszi hogy szóltál!
2010. okt. 25. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!