Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért turkál lányom a szájában?

Miért turkál lányom a szájában?

Figyelt kérdés

28 hós, és állandóan a keze a szájában van.

Minden foga kint van, az nem fájhat neki.

Van hogy egy ujját, van hogy kettőt, de van hogy 4 ujját is egyszerre szopja, rágja, vagy csak turjálja a száját.

Olyan undorító, és nem tudom, hogy mit tegyek.

Próbáltam szépen kérni, rácsapni, nem tudomást venni róla, de nem szűnt meg a rossz szokása...

Mit tegyek, illetve mitől lehet ez?

2010. okt. 20. 18:12
 1/8 anonim ***** válasza:
68%

csak szimplán szórakozik:)

én 2hónapig könyörögtem hogy vegye ki a szájából a kezét semmi..

egyszer kellett egy nagyot rácsapni azóta nem veszi a szájába a kezét:)

2010. okt. 20. 19:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Nálunk ez sem vált be...:.-((
2010. okt. 20. 19:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet csak rossz szokas, de figyeld meg, milyen elethelyzetekben csinalja, lehet frusztralt. Ilyen idosen mar tenyleg nem kene turkalnia a szajaban, plane nem konyekig :S

Ovoneni

2010. okt. 20. 20:02
 4/8 A kérdező kommentje:

A nap 22 órájában ezt csinálja, nincs élethelyzet...

Én is arra gondolok, hogy frusztált, de honann tudjam, hogy mitől, és hogy szűntessem meg?

2010. okt. 20. 20:08
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

első vagyok.

belemártod az ujját egy NAGYON ici-pici alkoholba, megvárod míg rászárad és utána lemosod.. utána büdi lesz neki meg keserű és nem veszi a szájába:)

2010. okt. 20. 20:29
 6/8 A kérdező kommentje:
Erőspaprikába is márthatnám, de a cél az lenne, hogy az okot is tudjam, ne csak a tünetet tűntessem el...
2010. okt. 20. 22:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Butasagnak tunik, de jatsz vele es a kedvenc babajaval, hogy a baba mindig ragja a kezet, pedig a mamaja nem szertei ezt, vajon miert is csinalhatja a baba ezt? Ha semmi ertelmes nem sul ki a dologbol, akkor sem ilyedunk meg, jo anya modjara minden egyes alkalommal kihuzzuk a mancsat a szajabol es raszolunk, hogy nem-nem, en szemely szerint nem utnem meg, de megertem, ha elfogy a turelmed es az esz ervek.

De az is lehet, hogy valami csak 'bantja' odabenn, vidd el fogorvoshoz, egy vizsgalatot meger.

Ovoneni

2010. okt. 20. 22:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Írd már meg légyszi, ha kiderült az ok! Köszi!!!
2010. okt. 21. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!