Mitől függ, hogy meghívják ovis szülinapra?
Mitől függ, hogy melyik gyereket hívják meg?
A szülőnek kell lobbizni? Jóban lenni a másik szülővel?
Gyerekemnek vannak ovis barátai, az összes képen amit feltesznek látszik, hogy jóban vannak. Az óvónők szerint is szoros a kapcsolat. Amikor benti ünneplés van és az ünnepelt választja, hogy ki ül mellé, akkor kiválasztják. Ugyanazok a gyerekek viszont nem hívják meg a bulijukra. Még egyen se volt.
Csak arra tudok gondolni, hogy rajtunk bukik el, mert mi nem haverkodunk. Udvariasak vagyunk, beszélünk a többi szülővel, de ennyi. Nem szervezünk ovin kívüli programokat. Az óvónőkkel vagyunk a legjobb kapcsolatban.
A gyereket ezidáig nem zavarta, de lehet eljön az a pillanat.
Nem csak visszahívás alapon megy, az enyémet meghívták, de ő nem hívta vissza a másik gyereket, pont mert nem is beszéltem a szüleivel, illetve féltem, hogy nem jönnének el, mert néha meg összevesztek. Én is pl látványosan elkülönültem az anyukáktól, egyszerűen nem tudtam miről beszélni velük. Most suliban már megy nekem a haverkodás néha, de itt se azzal, aki pl meghívta a gyerekem.
Amikor az én gyerekemnek volt bulija, nálunk is kimaradt valaki mert létszámkorlát volt, meg azért is, mert féltem hogy távolabbról nem jönnének el. Most volt amelyik gyerek szóban meghívta az enyémet elsők közt, aztán mégsem kapott meghívót, nem lett meghívva a bulira, pedig nem vesztek össze. Vagy mert ő lenne az egyetlen ellenkező lány, vagy mert a szüleinek nem vagyok szimpi(ez tuti), vagy mert ott is létszámkorlát lenne.
Amikor mi csináltuk a listát, lekerült róla olyan, akivel a gyerekem jóban van, mert magányos lenne egyedül és nem akartam, hogy rosszul érezze magát. Így nézett ki a listaállítás, amit a gyerekem csinált: Meghívjuk Gergőt mert kedvelem, de ha Gergőt meghívjuk, Márkot is meg kell hívni, mert mindig együtt játszanak és Gergő ne érezze rosszul magát..Aztán másik: Ha meghívjuk az ikerpár egyik tagját, akkor a másikat is meg kell majd, de a másik tesó épp rosszban van 2 másik gyerekkel(megverte őket)aki fixen a listán van, így ő is kimarad. XYt csak úgy tudjuk meghívni, ha az anyukája elhozza a 1 évest, de a gyerekem nem szeretett volna babával egy társaságban lenni, így ő is kimaradt.
Tök nehéz összedobni.
"de, 90%-ban visszahívás alapon megy"
Ha így lenne, akkor a nyáriakat sose hívnák, hisz ők az utolsók akik először bulit tartanak, ha tartanak.
14, és az övé volt az első buli? Megelőzve a többieket?
Nem, mi?
Akkor amikor először meghívták, őt se visszahívták, csak már a sokadik évben.
Nekem is az az érzésem, hogy némelyik buli rajtunk bukik el.
Én tudom, hogy mi furcsák vagyunk, de ez van, nem tudok más lenni. Ráadásul itt a kicsi aki más szülők számára látványosan problémás, szerintem azért se hívnak (itt mifelénk a szülői felügyeletes játszoházi bulik dívnak és akkor ugye külön kerdés a tesó).
Visszahívás: eddig mi a saját baráti társaságunk gyerekeit hívtuk. Én nem szeretem a játszóházi bulikat és 3-4 többgyerekes családot pont elég fogadni, ezért pl a fiamnál csak egy bölcsis barátot hívtam most, a lanyomnál tavaly egy óvis társat.
De amúgy ez a kérdésedre is valasz: semmi bajom az összes többi gyerekkel de csak ez az 1 fér bele a keretbe.
Aztán lehet hogy majd egyszer nálam is kísírják a játszóházi 20 gyerekes bulit, akkor majd tudok hívni több gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!