Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit lehet mondani egy 5 éves...

Mit lehet mondani egy 5 éves nagyon apás gyereknek, ha az apa elköltözik egy másik nő miatt?

Figyelt kérdés
Hogyan sérül a legkevésbé? És van egy 1,5 éves is, őt mennyire viselheti meg? Tapasztalatokra lennék kíváncsi..
2010. okt. 20. 10:16
 1/6 anonim ***** válasza:
29%

Hát meg kell beszélni apával - ha még beszéltek egymással - hogy ha megigéri hogy jön látogatni akkor tényleg jöjjön is ez ne bántsa sértse a gyerekeket mármint a be nem tartott igéret.

mondd el hogy apa már nem lesz itt mindennap de még ugyanúgy szeret és kap ajándékot is mint eddig...

ha lehet apa mondja el...

a véleményemet megtartom magamnak ami az apukát illeti de sajnálom ...

2010. okt. 20. 10:20
 2/6 anonim ***** válasza:

A tesómék válnak. Pont 5 éves a kisebbik gyerek. Ne mondj semmi rosszat Apáról, még ha nehezedre is esik.

Nálunk nincs gond, jól viselik.

A kicsit szerintem nem fogja érdekelni. A férjem volt, hogy egy hétig külföldön dolgozott, nem jött haza, és nem is érdekelte.

Ő azt még nem érti, hogy egy másik nő, meg ilyenek.

A tesómék azt mondták a fiúknak, hogy Apa már nem szereti anyát, titeket nagyon szeretnek ettől még mindketten, és anya meg apa mostantól nem fog együtt lakni.

Fura, de tök jól viselték.

2010. okt. 20. 10:21
 3/6 anonim ***** válasza:
44%

Igen azt el is felejtettem amit a 2. válaszoló irt hogy ne sározzátok egymást.

a kicsit nem fogja érdekelni... gyerekfüggő a lányom is apás és már attól ki van borulva ha a férjem elmegy gyakorlatra... két hétre.

2010. okt. 20. 10:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem veszekszünk, és nem is tettük soha (kisebb viták voltak), ezért is érthetetlen számomra a döntése. Mindig azt gondoltam harmonikus kapcsolatban élünk.. Én csakis a gyerekek érdekeit fogom nézni.
2010. okt. 20. 10:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Mert anyából vagy ... sok erőt kivánok Neked!!!
2010. okt. 20. 10:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha ti okosan tudjátok kezelni a helyzetet, akkor nem fogja megtörni a gyerekeket. Vannak ismerőseim akik előtt le a kalappal, mindíg azt mondom, ha egyszer válásra kerülne a sor én így szeretnék válni. Apa látogat amikor akar, viszi a gyerekeket, ahová akarja. csupán a szerelm múlt el. A gyerekek pedig boldogabbak mint valaha. Szóval csak rajtatok múlik.
2010. okt. 20. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!