Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mitől lehet nyirokcsomo...

Mitől lehet nyirokcsomo duzzanata? Vagy egyáltalán mi az?

Figyelt kérdés

Konkrétan a nyak alsó részen középen teljesen a mellkas felett. (Sótartótól picit balra) egy hatalmas nagy göm.

2,5 eves kisfiam valami megcsipte a sótartójánál. Elvileg kullancs nem lehetett de a doki kinyomta neki gennyes valami volt benne. Szepen kezd gyógyulni. Viszont most lázas,beteg,folyik az orra. És nem kapott antibiotikumot. Miiii a franc lehet az a nagy göm?! :(

Kemeny mint egy csont,de soha nem is tudtam h van e ott nyirokcsomó. Reggel viszem orvodhoz a csípés helye még mindig csunya de már nem annyira mint volt. Úgy nez ki gyogyul. Mi lehet az? :( van ott egyáltalán nyirok? Felek h daganatos :(

Istenem. Kisfiu,viszont ez a nagy valami zavar ott… eddig nem lattuk hirtelen nőhetett oda…

2023. nov. 7. 20:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Zsírcsomó esetleg? A keresztfiamnak hátul volt a nyakán. Nagyon para, ahogy kinéz, de amúgy semmi gondja vele, járni kell kontrollra, de azt mondták, hogy fel fog szívódni.
2023. nov. 7. 20:37
 2/9 A kérdező kommentje:
Jaj nemtudom lehet én már be beszeltem h daganat :(
2023. nov. 7. 20:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Sótartó az melyik testrész? Sosem hallottam így.
2023. nov. 7. 20:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Kulcscsont vége nem lehet?
2023. nov. 7. 20:54
 5/9 A kérdező kommentje:

Az a rész ami a mellkas felett van közepen a kis mélyedés a nyelőcső körül a gége alatt. :)

És ha a kulccsont vége az miert ekkora?

2023. nov. 7. 21:19
 6/9 A kérdező kommentje:
És miert csak most nőtt meg? Hirtelen ez a csípés,azt sem tudjuk mi az. Most ez a betegseg. A seb gyulladt neki. Gennyes volt most kezd helyre jönni. Nem értem
2023. nov. 7. 21:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet nagyobb nyirokcsomó a csípés miatt. Lehetne csinálni egy ultrahangot.

Ha gyógyul a csípés, akkor várható, hogy javul a nyirokcsomó is. Ha gennyes volt, nem kellene mégis antibiotikum?

2023. nov. 7. 21:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Lehet a seb miatt van, nem?
2023. nov. 7. 21:46
 9/9 A kérdező kommentje:

Lehet! Dr kipucolta,de nem kapott semmit rá. Össze is nyomkodta ott.

De a seb kezd be gyógyulni,de a gombóc ott van meg mindig. Adtam neki cataflam cseppet most… hatha.

2023. nov. 7. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!