Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bölcsibe milyen benti cipőt...

Bölcsibe milyen benti cipőt ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Elmúlt két éves a kisfiam, most fogjuk kezdeni. A szandálokat nem nagyon kedveli. En egy zárt dd step kiscipőre gondoltam. Az sok lenne a lábának egész nap? Nálatok miben volt a gyerkőc?
2023. nov. 5. 20:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok: pont olyanunk volt, mint a 9-esnek. Viszont a szakember pont ezt nem ajánlotta.
2023. nov. 6. 07:13
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

#11, így van, mert kétféle elvet valló szakember van. A hagyományos, "fogja valami a gyerek sarkát", ők ragaszkodnak a kérgeshez.

A másik meg akik szerint "hagyni kell a talpizmokat dolgozni". Ők a puhát ajánlják.

És fogalmam sincs, hogy valójában kinek van igaza. Nem hinném, hogy bármilyen randomizált vizsgálatot csináltak volna. Nekem a 2-es változat logikus, de ha sima, kemény padlóról van szó, akkor kevésbé vagyok róla meggyőződve.

2023. nov. 6. 08:17
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem kétféle elv. Mindkettő érvényes egyszerre, csak tudni kell hol melyik. Hagyni kell a talpizmokat dolgozni EGYENETLEN talajon, mely ingert ad. Az egyenes talaj nem ad semmit, ott nem dolgozik a talpizom, mivel maga a talaj adja az alátámasztást. És mivel minden gyerek bokája ennyi idősen még befelé dől (viszont ettől még nem mindenkinek kell szupinált!), ezért ingerszegény, egyenes talajon jobb a kérges.
2023. nov. 6. 08:41
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindnekinek, megprobaljuk a szandált :)
2023. nov. 6. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!